Čistší vzduch, půl zdraví? Čistička vzduchu do každé domácnosti sponzorovaný článek

Čistší vzduch, půl zdraví? Čistička vzduchu do každé domácnosti [sponzorovaný článek]
2020-03-24T14:59:20+02:00
• 24. 3. 2020

V dnešní těžké době je více než důležité dbát o své zdraví a přirozeně posilovat imunitu. Kromě akutních opatření, jakým je například nošení roušky na veřejnosti, která byla zavedena vládou, a která snižují nebezpečí nákazy koronavirem, jsou tu i dlouhodobé prostředky, které mohou dopomoci ke snížení nebezpečí nákazy.

K takovým prostředkům patří například pobývání ve zdravém a čistém prostředí. To nám mohou zajistit buď procházky v přírodě nebo čističky vzduchu v interiéru. A jak vlastně fungují? Díky speciálním filtrům jsou tato zařízení schopna zachytit nežádoucí částice ze vzduchu. Mezi tyto částice patří nejen pyly a prach, ale také bakterie a viry. Pokud je čistička vybavena tzv. HEPA filtrem, je její účinnost až 99 %. Pobýváte-li tedy v současnosti na home office, je pro vás čistička zajímavou investicí.

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Zdraví na prvním místě

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2H se postará o čistý vzduch ve vaší domácnosti. Její pořízení přitom není nijak extrémně nákladné, stojí něco málo přes tři tisíce korun. Mi Air Purifier nasává vzduch ze 4 směrů, přefiltruje až 260 m3/h a zachycuje 99,97 % nežádoucích částic. Ovládat ji můžete přes smartphone včetně použití hlasových asistentů. Filtr navíc vyžaduje výměnu až po 6 -12 měsících.

Ačkoli to nikdo z nás nechce slyšet, momentální situace se bude vracet k normálu ještě dlouhé měsíce. V naší snaze vyhnout se nákaze může dlouhodobě pomoci také posílení imunity. Čím více budeme dbát na jednotlivé aspekty našeho zdraví, tím silnější imunitu vybudujeme. S tím nám v dnešní technologické době mohou pomoci další zdravotní vychytávky.

vocolinc flower bud 600x603x equa smart 700x692x

Vocolinc Flower bud je chytrý zvlhčovač vzduchu, který disponuje 300ml nádrží a umí komunikovat s hlasovými asistenty. Mezi chytré pomocníky patří i lahve, které nám pomohou dodržovat pitný režim. Taková je například lahev Equa Smart bottle. Imunitu lze také velmi dobře posílit pohybem. Ačkoli se teď většina sportovních aktivit soustředí ve vaší domácnosti, stále můžete sledovat své výsledky na chytrém náramku nebo hodinkách. K nákupu hodinek Honor MagicWatch 2 získáte až do konce března náramek Honor Band 5 jako dárek. Další zdravotní vychytávky najdete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat