Chytré hodinky nově v obchodech – LG Watch W7, Bip S, Garmin Approach S62

Chytré hodinky nově v obchodech – LG Watch W7, Bip S, Garmin Approach S62
2020-03-10T16:30:40+02:00
• 10. 3. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz, Amazfit, LG, Garmin

3

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – MX6, Squarz 8, SW-510

LG Watch W7

V roce 2018 jsme se dočkali představení hybridních hodinek od společnosti LG, které navíc nabízí i Wear OS od Googlu. Kromě běžných funkcí nabízí i mechanické ručičky, takže mohou fungovat nezávisle na systému. Bohužel se do našich obchodů dostávají se značným zpožděním, ale cena je relativně příznivá.

HEUREKALG Watch W7 na Heureka.czLG Watch W7Cena od 3 385 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)
LG Watch W7

Zdroj: LG

Amazfit Bip S

V lednu tohoto roku společnost Amazfit, která spolupracuje s Xiaomi, představila hodinky Bip S. Nyní se začínají objevovat na našem trhu, s relativně lákavou cenou. Hlavní výhodou, kromě sportovních funkcí, je až 90denní výdrž na jedno nabití.

Zdroj: Amazfit

Garmin Approach S62

Pokud jde o chytré hodinky pro nadšence do sportování, tak značka Garmin něco znamená. Nyní do obchodů míří Garmin Approach S62, které jsou sice za vyšší cenu, ale nabízí se několik zajímavých funkcí. Například obsahuje databázi 41 000 golfových hřišť nebo až 14denní výdrž v režimu chytrých hodinek a až 20 hodin v režimu plnohodnotného GPS měření.

HEUREKAGarmin Approach S62 na Heureka.czGarmin Approach S62Cena od 11 550 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)
8fa66477c4878447bb3c6fcfdb4dbf36 408x498x

Zdroj: Heureka

CANYON Marzipan

Na trhu také najdete hodinky, které jasně cílí na ženy. Ukázkou je model CANYON Marzipan, kde i sám název je „sladký“. Za necelých 1800 Kč se nabízí měření srdečního tepu, voděodolnost, krokoměr, monitor spánku a další. Výdrž na jedno nabití se má pohybovat kolem 5 dnů.

HEUREKACanyon Marzipan na Heureka.czCanyon MarzipanCena od 777 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)
obrazek 705x720x

Zdroj: Heureka

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jitka Kroupalová

12. 3. 2020, 17:06

Já jsem si koupila třeba od Honoru ty MagicWatch 2, budou to už víc jak dva měsíce. Jsem začínající sportovec, respektive ráda bych se sportu věnovala konečně pořádně. A tyhle hodinky jsem využívala především protože mají ty předpřipravené sportovní programy. Takže když šlo o sporty jako běh, plavání a i indoor cvičení, měla jsem vždycky spolehlivé vodítko. To jsem rozhodně ocenila. A taky vypadají super, na to, že jsou to dost sportovně zaměřené hodinky. Taky jsem na nich zkoušela ještě spánkový monitoring (jinak ještě využívám monitoring tepu atd. při sportu) a s tím jsem byl taky spokojená.

Martin Jeřábek

VIP 10. 3. 2020, 18:20

Teda milé překvapení že i LG se rozhodlo 😂 a ta cena je slušná za to zpoždění 2 let skoro 😂. No aspoň vím co koupit, to jsou snad jediné které se mi líbí i cenově. A vím že tam je výdrž super.

Pavel Milli

11. 3. 2020, 18:37

Zpoždění máš ty. Původní cena byla cca 12000 Kč. Za ty peníze určitě nestojí, ale cena nyní je příjemná. A ta se drží cca rok co je mám.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat