Chytré hodinky nově v obchodech – Move 4, Printwell, Mont Blanc

Chytré hodinky nově v obchodech – Move 4, Printwell, Mont Blanc
2020-02-11T11:30:23+02:00
• 11. 2. 2020

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – Suunto 7, vívoActive4, Uwatch GT

NEOGO Move 4

Hodinky NEOGO Move 4 patří spíše mezi ty levnější, čemuž odpovídají specifikace. Nenajdete zde standardní operační systém. Společnost spoléhá na vlastní řešení, takže je zde omezená výbava v oblasti funkcí a aplikací. Nabízí se funkce měření srdečního tepu, GPS, kompas, tlakový senzor, sportovní režimy, monitorování spánku, krokoměr. Společnost uvádí, že hodinky vydrží na jedno nabití 3 dny.

HEUREKANEOGO Move 4 na Heureka.czNEOGO Move 4Cena od 1 990 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Printwell S-002

Na českém trhu najdete  velmi levné hodinky, kde je zástupcem například Printwell S-002. S cenou těsně nad 1000 Kč asi nelze očekávat zázraky. Je zde podpora notifikací, přičemž je zabudováno několik běžných aplikací pro hodinky, případně měření kroku či spánku. Výrobce uvádí, že na jedno nabití vydrží osm dnů. Nechybí měření tepu nebo voděodolnost.

HEUREKAPrintwell S-002 na Heureka.czPrintwell S-002Cena od 990 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Mont Blanc Summit SmartWatch

Na český trh míří i luxusnější chytré hodinky s cenou převyšující 20 tisíc korun. Jedny z nich jsou například Mont Blanc Summit SmartWatch. Zde se nabízí systém Wear OS od Googlu, odolnost nebo podpora placení skrze NFC. Ale zde jde i o další vlastnosti, které omlouvají vyšší cenu, než jen samotná značka. Hodinky jsou vyrobeny z oceli a samotné sklo je safírové, takže jen tak něco je nepoškrábe.

HEUREKAMont Blanc Summit SmartWatch 119439 na Heureka.czMont Blanc Summit...Cena od 25 480 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAMont Blanc Summit SmartWatch 119440 na Heureka.czMont Blanc Summit...Cena od 25 480 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat