Mini dron s FullHD kamerou za 650 Kč nyní na Cafago.com sponzorovaný článek

Mini dron s FullHD kamerou za 650 Kč nyní na Cafago.com [sponzorovaný článek]
2020-02-25T11:20:52+02:00
• 25. 2. 2020

Drony jsou čím dál tím více populární, a proto si dnes jeden takový představíme. Nejedná se však o žádný velký stroj za desítky tisíc, nýbrž o maličké zařízení. Můžete ho tak přenášet všude a natáčet krásné záběry shora, kdykoliv vás jen napadne.

KK8 Mini Drone

Již na první pohled je vidět, že se jedná o velmi levné a malé zařízení, ale to má i své výhody. Jelikož se nemusíte bát, že byste přišli o mnoho financí. A díky velikosti dronu je s ním možné lítat i uvnitř domu. Výhodou je také možnost dron pohodlně složit, s váhou pouhých 47,5 gramu spadá do nejnižší kategorie. KK8 Mini v současnosti koupíte s 55procentní slevou zde a dopravou samozřejmě zdarma.

Integrovaná kamera na těle umožňuje nahrávat v rozlišení Full HD 1080p s úhlem záběru 120 stupňů. K dispozici je řada režimů, například pro vyfocení fotky stačí ukázat různé gesta na fotoaparát dronu. Můžete také na mapě nakreslit, kudy má dron letět. Samozřejmostí je návrat na domovskou pozici jedním tlačítkem. KK8 umí také 360 stupňové otočky.

Samotné zařízení disponuje baterií, která zajistí slušných 15 minut letu. Tuto baterii poté dobijete za 90 minut. Ovládání dronu je možné přes telefon a ovladač, který komunikuje přes WiFi 2,4 GHz s dronem. Dosah ovládání je 100 metrů.

Tento dron KK8 Mini koupíte nyní ZDE za 651 Kč v obchodě Cafago.com

Uvnitř balení naleznete samotný dron, ovladač, jednu baterii, čtyři vrtule a jejich volitelnou plastovou ochranu, kabel, šroubovák a návod.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat