Honor brzy uvede 9X Lite

Honor brzy uvede 9X Lite
2020-02-21T16:55:04+02:00
• 22. 2. 2020

Grafika: Honor

Rozšíření modelové řady 9X připravuje společnost Honor, která v nejbližších týdnech oficiálně představí model nesoucí označení 9X Lite. Telefon byl předmětem prvního úniku již před několika dny, ale dnes máme konečně k dispozici téměř všechny důležité prvky ze seznamu specifikací. Od čínského výrobce se jedná v pořadí o třetího zástupce v rámci aktuální generace, přičemž bude tedy připojen k Honoru 9X a 9X Pro.

Slušná střední třída

Novinka obdrží 6,5palcový FullView displej, pod kterým poběží osmijádrový procesor Kirin 710 z dílny HiSilicon společně s 4GB operační pamětí RAM a 128GB interního úložiště. Celá konstrukce telefonu dosahuje na rozměry 160,4 x 76,6 x 7,8 mm nebo hmotnost atakuje hranici 175 gramů.

Grafika: gizmochina.com

Zadní část byla vybavena dvěma senzory fotoaparátu (48 + 2 MPx), kdežto vpředu najdete 16megapixelovou kamerku určenou na populární selfie snímky. Samozřejmostí je přítomnost přisvětlovací LED diody a snímače otisků prstů. Výdrž má mít pod kontrolou článek baterie s kapacitou 3 750 mAh.

Grafika: gizmochina.com

Výbavu uzavírá funkce odemykání obličejem či vlastní uživatelské rozhraní EMUI 9.0 vycházející z Androidu 9.0 Pie. Ovšem Honor rovnou slibuje aktualizaci na nejnovější Android 10. K zahájení prodeje by mělo dojít během měsíce dubnu za prodejní cenu okolo 4 789 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat