GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce únor

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce [únor]
2020-02-03T19:30:31+02:00
• 3. 2. 2020

GUG.cz je společenství skupin lidí se zájmem o Google technologie, nezávislé na Googlu. Pořádají setkávání, přednášky, workshopy a další akce. Dělí se hned na několik skupin – vývojářilidé z firemgeeci a uživatelé, a učitelé. Každá z nich vytváří výše uvedené akce, kterých se může účastnit takřka kdokoliv. Zpravidla jsou zdarma.

GUG.cz

G Suite Roadshow: digitální kancelář od Google

Navštivte největší roadshow letošního roku, během které vám certifikovaní experti představí kancelářské nástroje od Google > G Suite <.

Duševní zdraví se Simonou Zábržovou

První letošní workshop startujeme na téma Duševní zdraví. Workshop je určený všem, kteří často poslouchají „měla bys zpomalit a víc odpočívat“, ale tohle na ně nezabírá. Ukážeme si konkrétní metody proti stresu, napětí, vyhoření a panickým atakům.

  • Pro více informací navštivte gug.cz.

Inspirace do výuky: Hry

Zveme zájemce na další setkání GEG Plzeň a chystáme pro Vás tentokrát inspiraci ve formě her, které můžete využívat ve výuce, ve školní družině nebo třeba doma.

DevFest OnDemand View Party!

Pojďme se společně podívat na to nejlepší z letošní sezóny DevFestů! Hlasování o tom, jaké přednášky si pustíme, proběhne v události na FB. Jasně, videa si může každý pustit sám, ale proč nespojit příjemné s užitečným, užít si přednášky s ostatními geeky a ještě si dát na afterparty rundu Just Dance? ;)

Agile záhad zbavený

Být agilní už dávno neznamená jen být schopný provádět roztodivné fyzické kousky. Agilní metodiky a “Agilita” se staly nedílnou součástí našich, nejen pracovních, životů. Co to ale znamená? Kde všude se dají agilní metodiky uplatnit? A proč byste se o ně měli zajímat i vy?

Na další přednášku jsme pozvali Lukáše Simandla, dlouholetého ScrumMastera, Agile konzultanta a nadšeného Agilistu, aby nás seznámil nejen s teorií, ale i praktickými záležitostmi od korporátu až po startup.

GUG.cz je otevřený každému nadšenci

Pokud máte zájem se zapojit do konání takových akcí, není nic jednoduššího, než navštívit stránku gug.cz/join, kde se mimo jiné dozvíte všechny důležité informace.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat