Bezdrátová sluchátka a Xiaomi televizor v akci! sponzorovaný článek

Bezdrátová sluchátka a Xiaomi televizor v akci! [sponzorovaný článek]
2020-02-19T16:51:59+02:00
• 19. 2. 2020

FIIL T1X bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka nemusejí být drahá jako třeba AirPods nebo Galaxy Buds. Pokud nemáte tisíce korun, ale jen pár stovek, jistě oceníte na eshopu Geekbuying produkt, který si dnes přiblížíme. Jedná se o bezdrátová sluchátka s Bluetooth 5.0.

Jedná se o špunty do uší, díky čemuž dobře drží v uších a příjemně utěsní okolní hluk ve srovnání s klasickými peckami. Sluchátka jsou také částečně odolná vůči potu, takže se hodí i na sportování. Dobíjení probíhá v praktickém pouzdru.

bezdrátová sluchátka

Pouzdro disponuje kapacitou 500 mAh a má klasický USB port. Můžete tak do něj zapojit kabel a nabíjet váš telefon. Výdrž baterie sluchátek je na jedno nabití pouzdra až 24 hodin, což je výborná hodnota. Konektivitu zajišťuje Bluetooth verze 5.0. Na každém sluchátku je dotekové tlačítko, které má různé účely dle počtu nebo délky stisku. Jedním krátkým dotekem například pozastavíte hudbu, naopak dlouhým aktivujete hlasovou asistentku.

Tato bezdrátová sluchátka nyní se slevou 31 % pořídíte ZDE jen za 1 654 Kč, což je vskutku lidová cena a vaši peněženku to tak rozhodně nezatíží. Pokud ale zadáte náš kupón SCONTICINAFIIL, zaplatíte jen 1 468 Kč. Poštovné máte zdarma a jako pozitivní je krátká doba doručení už od jednoho týdne.

KUPUJTE ZDE

Xiaomi Air 2 za exkluzivní cenu!

Gearbest nabízí bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 1 716 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož máme k dispozici slevový kupón. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od Xiaomi za cenu 1 468 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0.

Xiaomi Air 2 Xiaomi Air 2

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka Xiaomi Air 2 s velkou kapacitou baterií. Doba přehrávání činí až deset hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Originální Xiaomi Air 2 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je však po dobu prvního týdne jen za 1 702 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 4GODSOPV, zaplatíte jen 1 468 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit.

KUPUJTE ZDE

Xiaomi Mi TV 4s v akci

Xiaomi Mi TV 4s přichází s velice dobrými funkcemi, přičemž svým designem televizor neudělá žádnou ostudu. 43palcový televizor nabízí rozlišení 3840 x 2160 pixelů s podporou HDR. Konkrétně je televizor připraven na dva standardy vysokého dynamického rozsahu, tedy HDR10 a HLG. 

O audio se v tomto případě stará technologie Dolby Audio a DTS-HD. Televizor lze pochopitelně také připojit k internetu, a to prostřednictvím dvoupásmové Wi-Fi 802.11ac. Připojit k Xiaomi Mi TV 4S lze ale také i bezdrátovou myš, klávesnici či jiné příslušenství s Bluetooth ve verzi 4.2. 

Xiaomi Mi TV 4s

Srdcem celého televizoru je čtyřjádrový 64bitový procesor s taktem 1,5 GHz, jemuž sekunduje grafický akcelerátor Mali-450. O dočasně spuštěné aplikace se pak stará operační paměť s kapacitou 2 GB. Interní úložiště pak nabízí 8 GB. Operačním systémem pak je Android TV 9.0, který je speciálně upraven pro účely televizoru. Uživatelské rozhraní nese označení „Patch Wall“ a jeho specialitou je doporučování obsahu na základě předchozích sledování.

Originální Xiaomi Mi TV 4S je u internetového obchodu Geekbuying po dobu jednoho týdne jen za 12 506 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 4GSOA1F8, zaplatíte jen 9 595 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit.

KUPUJTE ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat