XIDU notebooky nyní ve výprodeji! sponzorovaný článek

XIDU notebooky nyní ve výprodeji! [sponzorovaný článek]
2020-01-15T19:30:28+02:00
• 15. 1. 2020

Pokud jste si mysleli, že slevy a lákavé nabídky již skončily, mýlíte se! AliExpress je nepřetržitě jedním z největších maloobchodních prodejců, který nabízí nejen vánoční akce. Tentokrát si pro své zákazníky připravil zimní výprodej. Díky této akci máte možnost například získat skvělé notebooky značky XIDU za parádní ceny. Nyní tak lze získat slevu 1 000 Kč, přičemž k tomu získáte také brašnu v hodnotě 800 Kč zdarma. 

XIDU je inovativní společnost udělala velký krok na trhu s notebooky a tablety. Nabízí totiž cenově dostupné, vysoce kvalitní počítače s důrazem na notebooky s dotykovou obrazovkou. Nyní se rozhodla nabídnout velkou slevu v rámci akce Amazon Black Friday. Od 29. listopadu do 2. prosince tak máte obrovskou příležitost získat notebooky za nejnižší ceny.

Výrobky značky XIDU jsou celosvětově oceňovány za výbornou kvalitu a nízkou cenu. A právě s XIDU jsme se rozhodli pro vás připravit několik speciálních akčních nabídek!

Notebook XIDU PhilBook Pro

Notebook PhilBook vás zaujme svým IPS displejem s rozlišením 2560 x 1440 pixelů. 2K rozlišení na displeji o velikosti 11,6” znamená vyšší ppi a neuvěřitelnou čistotu displeje. Takové rozlišení není ideální pouze pro jednotlivce, kteří pracují s fotografiemi či videonahrávkami, ale také pro hráče. Je třeba si uvědomit, že IPS panel je dodáván společností Sharp, což už určitá záruka kvality je. 

Když je řeč o designu, nemůžeme přehlídnout 360stupňový displej, který pak lze použít jako tablet. Srdcem celého notebooku je procesor Intel J3355 Quad Core 2.0 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Originální XIDU PhilBook Pro s 2v1 konstrukcí zakoupíte ZDE. Pokud ale zadáte náš kupón QCTIBHTWWGNZ, získáte slevu ve výši 400 Kč.

XIDU PhilPad s odnímatelnou klávesnicí

Jedná se o prvotřídní počítač / tablet určený pro ty, kteří potřebují výkonný a hlavně mobilní nástroj pro každodenní práci mimo kancelář. PhilPad je vyroben z kovového materiálu – jediná část, která není kovová, je přední displej, jenž je vyroben z vysoce kvalitního skla. Zařízení je vybaveno také odnímatelnou klávesnicí, díky které se můžete přepínat mezi notebookem a tabletem.

K dispozici je 13,3palcový IPS displej s vysokým rozlišením FHD (1920 x 1080 pixelů). Srdcem celého zařízení je čtyřjádrový prodesor Intel E3950 s taktem až 2,0 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB DDR3. Pro soukromá data je k dispozici 128GB SSD úložiště, které lze rozšířit až do 256 GB pomocí TF karty. 

V balení produktu se nachází stylus, zmíněná odnímatelná klávesnice, licencovaný operační systém Windwos 10, výkonný zdroj napájení pro rychlé nabíjení a ochranná folia pro displej. 

Originální XIDU PhilPad s odnímatelnou klávesnicí zakoupíte ZDE. Pokud ale zadáte náš kupón QCTIBHTWWGNZ, získáte slevu ve výši 400 Kč. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat