Smartisan oznámil bezdrátová sluchátka Nuts

Smartisan oznámil bezdrátová sluchátka Nuts
2020-01-07T22:19:43+02:00
• 8. 1. 2020

Bezdrátová sluchátka jsou čím dál více v oblibě mezi výrobci napříč celým mobilním trhem, což dokazuje další přírůstek tentokrát od méně známé společnosti Smartisan. Žhavá novinka nese přesný název Nuts True Wireless Bluetooth. Kromě velmi nízké prodejní ceny bude lákat na poměrně slušnou výdrž baterie nebo kvalitní zvukový výstup, který proklamuje čínský výrobce ve většině upoutávek.

Rozhodnou detaily

Co se týče samotného zpracování, tak design sluchátek konečně vybočuje oproti často zkopírovaných AirPods od Applu včetně nabíjecí krabičky. Do přenosného pouzdra se sluchátka pokládají vnější stranou namísto vkládání nožičkou napřed, čili pouzdro má méně obvyklý tvar čtverce.

Baterie uvnitř sluchátek dodává výdrž na 4,5 hodiny poslechu a ve spojení s nabíjecím boxem atakují až 18 hodinou hranici. Každopádně potěší podpora technologie rychlého nabíjení a přítomný vstup pro USB typu C. Konektivita probíhá přes nasazenou funkci Bluetooth ve verzi 5.0.

Ze zvukových vlastností sluchátek si zaslouží zmínku impedance 32 Ohmů, frekvenční rozsah 20 Hz – 20 000 Hz či maximální citlivost 103 dB. Výbavu uzavírají dotykové plošky u obou sluchátek pro ovládání hudebního přehrávače. Oficiální prodej startuje už příští týden za atraktivní cenu 29 dolarů (tj. cca 659 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat