MIUI Launcher získává funkci App Share a novou animaci otisků prstů

MIUI Launcher získává funkci App Share a novou animaci otisků prstů
2020-01-08T08:00:28+02:00
• 8. 1. 2020
4

Nadstavba MIUI od společnosti Xiaomi je na trhu známa hlavně díky svému přizpůsobení, uživatelské přívětivosti a dalším funkcím, které nadstavba nabízí. Uživatelé si ale nějaký ten pátek stěžují na funkce Notification Shade a MIUI Launcher. 

MIUI Launcher po delší době aktualizováno

Xiaomi při posledních dvou iteracích výrazně zapracovalo na Notification Shade, ovšem MIUI Launcher se nedočkal téměř žádného vylepšení a ani funkcí. V průběhu loňského roku společnost představila Hidden Apps na MIUI Launcheru a také představila App Drawer na MIUI China ROM. 

Xiaomi nedávno aktualizovalo MIUI Launcher pro Global ROM, který aktivoval App Shortcuts pro různé aplikace, jenž umožňují uživatelům spouštět jakoukoli konkrétní část aplikace a provádět určité úkoly přímo z domovské obrazovky. Kromě App Shortcuts nabízí MIUI Launcher také novou funkci, jež umožňuje uživatelům sdílet aplikace přímo z domovské obrazovky. V případě tedy, že budete chtít s někým sdílet aplikace, můžete tak nově učinit dlouhým stisknutím aplikace a následném vybrání možnosti Sdílet. Uživatelé v praxi mohou také vytvořit Dual App pro podporované aplikace přímo z domovské obrazovky. Poslední novinkou pak je vylepšená animace pro čtečku otisků prstů.

Všechny tyto změny jsou k dispozici pouze na zařízeních s nadstavbou MIUI s výjimkou POCO a řady Redmi K20, neboť tato zařízení mají jako výchozí spouštěč POCO Launcher. Dále nejsou novinky k dispozici na Redmi Note 4. Je pravděpodobné, že novinky na telefony s Android Nougat nedorazí.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Roman Káčerek

9. 1. 2020, 9:57

„Všechny tyto změny jsou k dispozici pouze na zařízeních s nadstavbou MIUI s výjimkou POCO a řady Redmi K20, neboť tato zařízení mají jako výchozí spouštěč POCO Launcher.“

Od kdy má Redmi K20 (Mi9 a Mi9T) jako výchozí spouštěč POCO Launcher? Pokud vím, Mi9 má Android 9 s MIUI 11 a výchozí je launcher MIUI. A žádný jiný. Autor článku nemá očividně dostatečný přehled pro vykonávání své práce. Zase článek plný chyb o ničem…

Josef Mudrák

8. 1. 2020, 17:00

Redmi note 4 nemá android 7, ale 9! Bože !

Emil Jelínek

8. 1. 2020, 12:12

Dobrý den. Problém s Ambientním displejem mám bohužel také. Nezobrazují se SMS zprávy a zmeškané hovory. Doufám, že další aktualizace vše vyřeší. Emil

Martin Jeřábek

VIP 8. 1. 2020, 10:32

Redmi K20 má ale MIUI 11..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat