Skvělý flashdisk Kodak K133 je nyní za zvýhodněnou cenu! sponzorovaný článek

Skvělý flashdisk Kodak K133 je nyní za zvýhodněnou cenu! [sponzorovaný článek]
2020-01-06T06:44:24+02:00
• 6. 1. 2020
1

Pokud bychom měli najít alespoň jedno příslušenství, které se za celou svou existenci objevilo takřka v každé domácnosti, bude to jednoznačně USB flash disk. I v současné době se najde spousta lidí, která flash disky používá. A není se čemu divit – jedná se totiž o velmi pohodlný a relativně i bezpečný způsob, jaký přenášet a uchovávat data. 

Je zde však ale malý problém. Málokdo vlastní flash disk, který by nabízel slušnou kapacitu úložného prostoru a rychlost. Tento deficit se objeví ve chvíli, kdy potřebujete například přenést větší množství dat najednou. 

Kodak K133 flash disk za exkluzivní cenu

V současné chvíli Kodak K133 můžete zakoupit za krásných 131 Kč. Musíte ale použít náš odkaz. Moderní a bezpečný flash disk zakoupíte ZDE.

Kodak K133 nabízí bezpečnost a rychlost

Pokud s touto problematikou máte zkušenosti, tak právě pro vás máme zajímavé řešení. Se zajímavou nabídkou totiž přichází internetový obchod Ebay, kde naleznete zcela nový a moderní flash disk Kodak K133. V tomto případě nabízí úctyhodných 128 GB a podporu nejmodernějšího USB 3.0. 

V tomto případě to znamená, že rychlost zápisu činí až 122 MB/s, což je pro běžného uživatele naprosto dostačující. Zapomenout nemůžeme ani zmínit velmi povedenou konstrukci, která je kompletně z kovu, čímž chrání veškeré čipy od Toshiba a Samsung. 

V současné chvíli Kodak K133 můžete zakoupit za krásných 131 Kč. Musíte ale použít náš odkaz. Moderní a bezpečný flash disk zakoupíte ZDE.

  • K133 16GB jen za 131 Kč – Kupujte ZDE
  • K133 32GB jen za 163 Kč – Kupujte ZDE
  • K133 64GB jen za 226 Kč – Kupujte ZDE
  • K133 128GB jen za 348 Kč – Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Daniel Jonáš

7. 1. 2020, 9:23

Měli by jste si ověřit co propagujete. Tuto flashku jsem si koupil a rychlosti se ani neblížily těm na papíře. Po týdnu flashka přestala úplně fungovat. Jak jsem ji naposledy vysouval z pc, tak mi v ruce zůstal kovový case flashky a zdálo se mi, že je na chipu něco divného. Chip nemá s toshibou ani samsungem nic společného. Takže je to v podstatě nějaká levná čínská flashka v hezkém ohozu a se značkou kodak. Samozřejmě jsem se flashku snažil reklamovat, ale ani tak jsem na 100% neuspěl a dostal jsem vráceno polovinu ceny za kterou jsem ji kupoval.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat