Google I/O 2020 odstartuje 12. května

Google I/O 2020 odstartuje 12. května
2020-01-24T15:00:15+02:00
• 24. 1. 2020

Jako každý rok, i letos se dočkáme vývojářské konference Google I/O, kde bychom se měli dozvědět o novinkách, které Google plánuje. I letos jsme se první dočkali hry, která skrývala informaci, kdy bude konference zahájena. Tu si můžete vyzkoušet na stránce events.google.com/io/mission, ale již se ji podařilo rozluštit.

Google I/O 2020

Nyní je již známo, že samotná vývojářská konference započne 12. května 2020, přičemž první budeme moci zhlédnout úvodní zahájení, kde vystoupí jako první Sundar Pichai. První se dozvíme, co vše se společnosti podařilo a jaké milníky byly pokořeny, následně se dozvíme základní informace o novinkách.

Zatím nemáme představu a ani náznaky, co vlastně očekávat. Vzhledem k tomu, že Google tuto konferenci již nějakou dobu nepoužívá pro uvedení nového hardwaru, tak nemáme k dispozici ani spekulace nebo úniky.

Google I/O 2020

Samozřejmě bude značná část konference věnována systému Android, tedy jeho nové verzi Android R, která se tento rok dostane do zařízení pod označením Android 11. I tak se nebude jednat zcela o novinku, jelikož co nevidět bude uvedena první verze pro vývojáře, takže některé nové funkce budeme znát ještě před samotnou konferencí.

Google I/O 2020 začne 12. května a potrvá až do 14. května. Vše se odehraje tradičně v Shoreline Amphitheater v Mountain View kousek od Googleplexu.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat