Black Shark 3 dorazí s 120Hz displejem

Black Shark 3 dorazí s 120Hz displejem
2020-01-16T11:30:00+02:00
• 16. 1. 2020

Zdroj: GSMArena

Značka Black Shark se na trhu s mobilními telefony proslavila hlavně díky svému hernímu a výkonnému zařízení. Ve svém portfoliu má již čtyři telefony a vypadá to, že už brzy dorazí pátý model. 

Black Shark 3 nabídne perfektní specifikace

Před třemi dny se na internetu objevily první informace týkající se nadcházejícího herního telefonu. První spekulace hovořily o tom, že novinka nabídne obří operační paměť, přesněji bychom se měli dočkat až 16GB RAM. K tomu by telefon mohl nabídnout i podporu nejmodernějších 5G sítí. Teď se ale objevily další indicie. 

Objevila se spekulace, která odhaluje zobrazovací panel nového modelu Black Shark. Údajně by zařízení mělo nabídnout displej s rozlišením QHD a obnovovací frekvencí 120 Hz. Uživatelé by si navíc sami mohli zvolit, jakou obnovovací frekvenci budou chtít používat. Na výběr bude mezi 60, 90 a 120 Hz. Dále si budou moci nastavit, jaké rozlišení zobrazovací panel nabídne – zda FHD či QHD. 

Kromě těchto informací bohužel prozatím více podrobností nemáme. Vzhledem k předchozím produktům lze očekávat dominantní a herní design obohacený zelenými akcenty. Očekávat můžeme také nejvýkonnější procesor pro Android zařízení. S největší pravděpodobností se zde tak objeví Snapdragon 865. Zapomenout zmínit nemůžeme ani velice účinný chladící systém, který pomůže udržet nízké teploty i při nejnáročnějších činnostech. Zahraniční média zmiňují také přítomnost baterie s vyšší kapacitou. 

„Hráči ocení další hardwarové specifikace, mezi které například patří údajná operační paměť. Ta by měla nabídnout velikost až 16 GB. Někteří mohou samozřejmě namítnout, že už jde o naprosto zbytečnou velikost RAM, hráči však toto navýšení ocení – obzvlášť ve chvíli, kdy budou chtít s telefonem pár let pracovat.“

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat