Vivo oficiálně přináší model Y9s

Vivo oficiálně přináší model Y9s
2019-12-05T19:30:53+02:00
• 5. 12. 2019
1

Za cenu telefonu ze střední třídy si můžete pořídit mobilní novinku od čínské společnosti Vivo, která byla vybavena spíše nadprůměrnou výbavou. Zařízení dostalo oficiální označení Y9s a rozhodně oproti široké konkurenci bude vynikat nevšedním, ale za to originálním zpracováním v několika barevných variantách. Chystaná změna názvu vlastního softwaru se zatím netýká ani dnešního modelu.

Má šanci prorazit

Přední panel zabírá 6,38palcový Super AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a klasický „Waterdrop“ výřez obsahuje 32megapixelovou selfie kamerku. Kvalitní výkon zajišťuje osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště rozšiřitelné po vložení paměťové microSD karty. Výdrž má pod kontrolou 4 500mAh baterie doplněná o technologii rychlého 18W nabíjení.

V zadní části nepřehlédnete čtyři fotoaparáty (48 + 8 + 2 + 2 MPx) seskládané do atypického tvaru kosočtverce a LED blesk uložený mimo něj. Uvnitř běží systém Android ve verzi 9.0 Pie překrytý rozhraním FunTouch OS, který již velmi brzy přejmenují na Jovi OS. Samozřejmostí je hlasový asistent Jovi AI, funkce dual-SIM, LTE, USB typu C, 3,5mm sluchátkový jack či snímač otisků prstů přímo pod displejem.

Prodejní cena po přepočtu startuje od 6 514 Kč a jsou připraveny tři barevné verze – černá, modrá, růžová.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

To by šlo

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat