TOP chytré hodinky jen za 382 Kč! sponzorovaný článek

TOP chytré hodinky jen za 382 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-12-11T14:52:39+02:00
• 11. 12. 2019
1

Jestliže opravdu toužíte po chytrých hodinkách, které budou vypadat nejen elegantně, ale také toho budou hodně umět, máme pro vás skvělou nabídku. S naším zahraničním partnerem eBay jsme se rozhodli připravit pro vás speciální akci na nové hodinky Kingwear KW17.

Chytré hodinky za pakatel

Čínská společnost přinesla zajímavý kompromis v podobě hodinek Kingwear KW17, který si díky nám může dovolit opravdu každý. Tudíž, pokud rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nezoufejte. Kingwear KW17 hodinky vás vyjdou na pouhých 382 Kč.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Společnost v tomto případě implementovala broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Hlavní předností hodinek je samozřejmě možnost zjistit, kolik je aktuálně hodin, což je super. Nicméně je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Kingwear KW17 se připojují přes Bluetooth 5.0, což je nejnovější verze, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony.

Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží až neuvěřitelný jeden týden!

Za toto vše přitom zaplatíte 382 Kč. Obchod eBay kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. S nákupem si ale musíte pospíšit, jelikož akce je limitována jak časově (jen do konce týdne), tak i množstvím. Zbývá jen něco málo přes 100 kusů a skladové zásoby pro velký zájem rychle mizí. Pokud vás hodinky zaujaly, zakoupit jej můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jiří Dvorský

12. 12. 2019, 19:03

Mám KW19, stály podobně a nejsou špatné. Jasně namaji Amoled a výdrž je s bídou 4 dny, ale jinak je displej slušně čitelný, jsou příjemné na ruce a potěší možnost vyměnit silikonový pásek až se rozbije…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat