OneDrive se dočká příjemných novinek

OneDrive se dočká příjemných novinek
2019-12-11T15:00:18+02:00
• 11. 12. 2019

Zdroj: TheVerge

Společnost Microsoft zveřejnila své listopadové aktualizace, které se dostaví do aplikace OneDrive, a to i přesto, že už je prosinec. Pojďme se tedy společně podívat na to, čeho se v rámci mobilní aplikace OneDrive dočkáme. 

OneDrive přinese zajímavé funkce

První novinkou je ukládání položek pro pozdější využití. Je to v zásadě funkce pro ukládání souborů do záložek a efektivní ukládání pro pozdější využití. To by vám v praxi mělo umožnit jednoduchou zpáteční cestu k práci, kterou jste dříve rozdělali.

Další vítanou změnou je možnost vyžádat si soubory. V praxi bude funkce vypadat tak, že budete moci odeslat odkaz lidem, kteří budou moci k uloženým souborům přistupovat. Tento odkaz také budete moci odeslat více lidem najednou a uživatel, který nahraje video, uvidí pouze ten soubor, který sám nahrál. Pokud tedy budete shromažďovat nabídka pro nějaký projekt, můžete pomocí odkazu požádat o nabídky od svých dodavatelů. Poslední novinkou pak je, že e-maily OneDrive budou nyní lokalizovány dle nastavení AAD a Exchange.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat