Redmi oznamuje reproduktor XiaoAI Speaker Play

Redmi oznamuje reproduktor XiaoAI Speaker Play
2019-12-14T19:43:00+02:00
• 15. 12. 2019

Společnost Xiaomi pod svojí druhou značkou Redmi zařadila do oficiálního prodeje velmi pozoruhodné zařízení, které s největší pravděpodobností bude mít velký úspěch díky rekordně nízké cenovce. Čínský výrobce totiž začíná na trh dodávat chytrý reproduktor s názvem XiaoAI Speaker Play za prodejní cenu v přepočtu 260 Kč a rozhodně se nejedná o obyčejnou přenosnou reprosoustavu, protože získal několik užitečných funkcí k dobru.

Uspokojí každého

Uvnitř kompaktní krabičky je jeden reproduktor s výkonem 5 Wattů, který údajně vydává velmi kvalitní zvuk. Ovládání hlasem je podpořeno virtuálním asistentem XiaoAI poprvé ve třetí generaci a s ním také přichází první mužský hlas. Nová technologie poslouchá zvuk uživatelů a postupem času dokáže lépe reagovat na hlasové povely.

Mezi další prvky výbavy patří bezdrátový standard Bluetooth Mesh a ten zajistí bezproblémové ovládání chytrých doplňků v domácnosti, jako jsou například dveřní zámky, žárovky, termostaty, vysavače apod. Konstrukce byla z horní části osazena třemi ovládacími tlačítky nebo čelní část nabízí dohromady pět stavových LED diod.

Prodej začal už ve čtvrtek 12. prosince s tím, že dostupné bílé provedení doplní v příštím roce ostatní barevné varianty (růžové, modré, zelené).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat