Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Realme, Moto, Doogee

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mi Note 10, LG G8X ThinQ, Samsung Galaxy Fold

LG K50S

LG letos v srpnu představilo dvě novinky střední třídy, respektive té nižší. Nyní jsme se dočkali jedné z nich, konkrétně LG K50S se třemi foťáky na zadní straně a pořádnou baterií. Mínusem může být nižší rozlišení displeje. Na druhou stranu se jedná o odolnější mobil, což je potvrzeno specifikací MIL-STD 810G.

Specifikace LG K50S

Realme 5 Pro

Značka Realme spadá pod společnost Oppo, ale brzy se můžeme dočkat osamostatnění. Nedávno jsme se dočkali vstupu na evropský trh a nyní zde máme první modely na tom českém. Realme 5 Pro může zaujmout větší baterií, rychlým nabíjením, Full HD+ displejem a slušnou náloží megapixelů.

Specifikace Realme 5 Pro

Realme 5

Pokud chcete něco levnějšího, nabízí se Realme 5. Jedná se o sourozence s modelem výše, ale tento spadá do nižší třídy. To ale nutně nemusí znamenat, že všechny specifikace jsou slabší. Například kapacita baterie dosahuje na hodnotu 5000 mAh.

Specifikace Realme 5

Realme X2

Pokud ale budete chtít vybavenější model, neměli byste přehlédnout novinku Realme X2. Ta sice zapadá do střední třídy, ale k dispozici jsou velmi dobré specifikace, stejně jako čtečka otisků prstů v displeji. Zajímavostí je zde 64MPx foťák nebo velmi rychlé nabíjení.

Specifikace Realme X2

Realme X2 Pro

V rámci letošních novinek společnosti Realme najdeme také top model, který svou cenou zapadá do vyšší střední třídy, ale nenechte se zmást. Realme X2 Pro disponuje nejnovějším procesorem Snapdragon 855+, slušnou dávkou megapixelů, velmi rychlým nabíjením nebo stereo reproduktory.

Specifikace Realme X2 Pro

Doogee S68 PRO

Běžný mobil vám nestačí a potřebujete spíše tank? V tom případě by vás mohla zaujmout novinka Doogee S68 PRO, která spadá mezi odolné smartphony, ale to ještě neznamená, že byste byli ochuzeni o funkce navíc. Nabízí se zde baterie s obří kapacitou, přičemž nechybí bezdrátové nabíjení, nebo dokonce reverzní bezdrátové nabíjení.

Specifikace Doogee S68 PRO

Moto E6 Play

Pokud vám nejde o specifikace a dáváte přednost nejnižší ceně, možná by vás mohla zaujmout novinka Moto E6 Play, kde byla cena nastavena těsně pod hranicí 2 400 Kč. Samozřejmě nelze očekávat nějak dobré specifikace, ale pro velmi lehké používání může tento model stačit.

Specifikace Moto E6 Play

Exit mobile version