Realme uvede sluchátka Buds Air už 17. prosince

Realme uvede sluchátka Buds Air už 17. prosince
2019-12-12T16:40:09+02:00
• 12. 12. 2019

Bezdrátová sluchátka se stávají čím dál větším hitem, na což ve velkém reagují i jednotliví producenti chytrých zařízení. Dnes bližší informace vypustila do světa společnost Realme, která jen za pár dnů ukáže vlastní řešení v oficiálně podobě. Připravovaný přírůstek mezi mobilní příslušenství ponese název Buds Air a poslední ohlasy ze zahraničí hovoří o blízké podobnosti s konkurenčními sluchátky AirPods od kalifornského Applu.

Jen další do řady

Zpracování nabíjecího pouzdra včetně designu samotných sluchátek připomíná 1. a 2. generaci sluchátek AirPods, takže budoucí zájemce bude pravděpodobně nejvíce zajímat ostatní funkce, které bohužel doposud nebyly součástí obsáhlého úniku. Čínský výrobce nasadí technologii Bluetooth 5.0 zajišťující okamžité připojení ke spárovanému zařízení po otevření nabíjecího pouzdra.

Uvnitř ukrytý ovladač měří 12 mm a díky podpoře dotykovým gestům lze ovládat hudební přehrávač, reagovat na telefonní hovory či jednoduše aktivovat Google Assistant. Firma si oproti konkurenci připravila několik barevných variant (bílá, černá, žlutá).

Každopádně rozhodující slovo dostane celková výdrž nebo prodejní cena, kterou oznámí v úterý 17. prosince. Nakonec Realme nabízí slevu v přepočtu 130 Kč, pokud si do 16. prosince pořídíte konkrétní telefon z jejich dílny.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat