Testování Mavic Mini: Jak obstál nejmenší dron od DJI? sponzorovaný článek

Testování Mavic Mini: Jak obstál nejmenší dron od DJI? [sponzorovaný článek]
2019-11-20T11:47:04+02:00
• 20. 11. 2019
2

Dlouho očekávaná novinka letošního roku je tu. Mavic Mini, nejmenší dron své kategorie, je ve složeném stavu velký jako běžný mobilní telefon, kvalitou si ale nezadá s daleko objemnějšími bratříčky. V pražské specializované prodejně bezpilotních prostředků DronPro jej podrobili důkladnému testování. Můžete se tak podívat na reálné záběry v českých podmínkách, nebo třeba nahlédnout, co všechno se skrývá v balení.

Alex z DronPro vás na nově spuštěném YouTube kanále o dronech podrobně seznámí s plusy i minusy, upozorní na drobné nedostatky a naopak ukáže několik vychytávek, kterými se může minidron právem pyšnit. Jak dlouho reálně vydrží baterie? Jak fungují automatické režimy? A jaké výhody přináší váha 249 g? Odpovědi najdete ve videu níže.

Mavic Mini bude skvělým cestovním pomocníkem pro profíky, i ideálním prvním dronem pro začátečníky. Pokud jej pořídíte v DronPro, získáte vedle odborného záručního servisu zdarma také zaškolení v praktickém létání a související legislativě – a ve výškách vás nic nepřekvapí.

Vedle testovačky v terénu najdete na youtube kanále DronPro také unboxing Mavicu Mini, který vám ještě před koupí poodhalí obsah krabice. Dron je k dispozici v levnější single verzi nebo v Combo balení s rozšířeným příslušenstvím.

A jaké jsou přednosti Mavicu Mini?

  • váha 249 g
  • rozlišení videa 2,7K
  • 12MP fotografie
  • 30minutový fligh time
  • ovládání přes novou appku DJI Fly
  • nejoblíbenější režimy inteligentních funkcí
  • 3osý gimbal pro stabilní a plynulé záběry
  • přenos videa až na 4 km
  • pokročilé senzory s GPS pozicováním pro vznášení na místě
  • extra jednoduchá editace videa v aplikaci DJI Fly s leteckým tutoriálem a přednastavenými předlohami (narozeniny, sport atd.)
  • snadné natáčení s nejoblíbenějšími automatickými leteckými úkoly (QuickShot modes)

Cestovní dron strčíte do kapsy, a díky své muší váze vám ani na dlouhých cestách nebude zátěží. V kombinaci s jednoduchým ovládáním a velmi příznivou (a především dostupnou) cenou je letos horkým tipem na dárek nejen pro milovníky moderních technologií – potěší kohokoli, kdo si rád uchovává třeba vzpomínky z cest. Se svou vahou je ideálním dárkem i z toho důvodu, že díky pouhým 249 g nepodléhá přísným legislativním omezením v některých zahraničních státech – ve většině případů spadá do kategorie dronů pro volný čas, a tedy i do mírnějších pravidel.

S DronPro se nemusíte bát dronem obdarovat ani úplného začátečníka. Zaškolení zdarma zahrnuje seznámení se strojem, zorientování se v aplikaci, nastavení aplikace a dronu, předletovou přípravu, základní poučení o legislativě i nácvik manévrování.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Libor Zbožínek: Really? To je lepší sem psát komentář a čekat na odpověď než to napsat do googlu? Otázka 5 vteřin když hodně. OMG

Libor Zbožínek

20. 11. 2019, 16:52

Kde se dá koupit a kolik asi stojí?.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat