Razer představuje sluchátka Hammerhead True Wireless

Razer představuje sluchátka Hammerhead True Wireless
2019-11-01T13:30:22+02:00
• 1. 11. 2019
1

Kalifornská společnost Razer nemyslí pouze na hráče počítačových her, a to dokazuje jejich nejnovější doplněk v podobě bezdrátových sluchátek určených také pro mobilní hráče. Novinka nese název Hammerhead True Wireless a výrobce rovnou oficiálně spustil prodej za odpovídající cenovku. Sluchátka oproti současné konkurenci na trhu mají speciální režim, který maximalizuje komfort poslechu.

Líbivý společník na cesty

Zpracování sluchátek lze přirovnat ke konstrukci AirPods od Applu, ale s tím rozdílem, že Hammerhead True Wireless získala certifikaci odolnosti IPX4. Ta přináší odolnost vůči střídající vodě nebo potu. Dotykové plošky na vnější straně po nasazení dovolují ovládat hudební přehrávač či komunikovat s hlasovým asistentem.

Mobilní hráče rozhodně potěší vlastní audio kodér napojený na technologii Bluetooth 5.0 a společně snižují latenci zvuku údajně na hodnotu 60 ms. Pro běžného uživatele sice nepodstatná vlastnost, ale většina obdobných sluchátek se dostává na hodnotu vyšší než 200 ms, což při hraní her již může být postřehnutelné.

Co se týče samotné výdrže, tak jedno nabití zajišťuje provoz na 3 hodiny. Plně nabité dobíjecí pouzdro dokáže sluchátka nabít 4krát do maxima, a dohromady tedy vydrží až 15 hodin poslechu. Závěrem zbývá dodat prodejní cena ve výší 120 eur (tj. cca 3 060 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 1. 11. 2019, 15:34

I Razer umí lepší sluchátka než Apple a za rozumnou cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat