Lenovo chystá Tab M10 v 2. generaci

Lenovo chystá Tab M10 v 2. generaci
2019-11-03T11:30:56+02:00
• 3. 11. 2019

Zdroj: Alza.cz

Oficiální stránky Android Enterprise společnosti Google odhalují nový tablet, na kterém by měl v těchto dnech pracovat čínský výrobce Lenovo. Jedná se o druhé pokračování modelu Tab M10 a podle všeho může minimálně nabídnout lepší hardwarovou sestavu oproti poslední generaci. První várka informací sice není nijak obsáhlá, ale již následující dny mohou přinést další podstatné podrobnosti včetně kvalitnějších snímků zařízení.

Dobře našlápnuto

Zveřejněný výpis specifikací počítá s nasazením 10,3palcového displeje. Do vnitřní části vloží osmijádrový procesor od neznámého dodavatele po boku 4GB operační paměti RAM. Uživatelská data pojme interní úložiště o velikosti 128 GB podporující paměťové microSD karty. Nasazení operačního systému Android ve starší verzi 9.0 Pie budí spíše zklamání, i když aktualizaci ještě můžou uživatelům připravit na první spuštění zařízení.

Ve srovnání s první generací se tedy dočkáme mírného zvětšení úhlopříčky displeje a určitě také navýšení výkonu. To by navíc mohlo donutit výrobce nasadit větší článek baterie, aby došlo k vyrovnání či rovnou prodloužení výdrže. Prodejní cena není samozřejmě známa a k oficiálnímu představení může klidně dojít s půl ročním rozestupem mezi jednotlivými generacemi, což vychází přesně na leden příštího roku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat