Chladné počasí a s ním spojené problémy s baterií v iPhonu! sponzorovaný článek

Chladné počasí a s ním spojené problémy s baterií v iPhonu! [sponzorovaný článek]
2019-11-15T18:17:22+02:00
• 15. 11. 2019
2

Listopad je tu a s ním i první mrazy. Teploměr nám v ranních hodinách ukazuje hodnoty i pod bodem mrazu. S prvními mrazy dorazily i každoroční problémy s baterií v iPhonu. Jaké jsou a jak nejlépe je vyřešit?

Problémy s kapacitou baterie v iPhonu za chladného počasí

Problémů spojených s chladným počasím může být hned několik. Tím nejznámějším, se kterým se setkal snad každý uživatel, je předčasné vypnutí iPhonu. Indikátor baterie ukazuje stále dostatečných 30%, ale když chcete spustit, fotoaparát, zavolat známému či otevřít jinou aplikaci, iPhone se z ničeho nic vypne. Nejde zapnout a na obrazovce se ukazuje symbol pro připojení nabíjecího kabelu. Jen co nabíjecí kabel připojíte, iPhone se zapíná a indikátor ukazuje opět 30%.

Druhým, velice častým problémem je rychlé klesání %. Ráno vytáhnete plně nabitý iPhone z nabíječky a u oběda již hledáte, kde si můžete baterii opět dobít. Rozhodnete-li se vyrazit na nějaký celodenní výlet, na lyže či snowboard, doporučujeme do batohu přibalit ještě powerbanku, či jiný zdroj náhradní energie.

Předposledním indikátorem špatného stavu baterie je její nafukování. Ne každý z Vás dokáže iPhone otevřít a zjistit, zdali se mu baterie uvnitř nafukuje. Od iPhonu 6s bych to ani nedoporučoval, porušili byste speciální lepící vrstvu, která se také stará o zvýšení voděodolnosti. Nafouklou baterii uvnitř iPhonu ovšem můžete snadno identifikovat, pokud zatlačíte na displej a pod ním se začne objevovat šedý či žlutý flek. V některých případech dokonce nafouknutá baterie může odlepit sklo displeje od rámečku.

Nyní si navíc můžete kondici baterie prohlédnout přímo ve Vašem iPhonu. Novinka tzv. Kondice baterie se nachází v Nastavení > Baterie > Kondice baterie. Zde se můžete podívat na maximální kapacitu, která informuje o stavu, ve kterém se baterie nachází. Osobně bych pouze na tento ukazatel nedával, může být občas nepřesný.

Jednoduché řešení – výměna baterie na počkání, bez objednání předem

Zaznamenali jste podivné chování iPhonu v poslední době, nebo snad vykazuje jeden a více ze zmíněných problémů výše? Doporučujeme navštívit iPhone servis a nechat si baterii v iPhonu vyměnit. iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz vyměňuje baterie na počkání (do 10 minut), bez nutnosti objednání předem. Záruka na celý servisní zákrok i náhradní díl je samozřejmostí. Navíc Vám rádi pomohou i s dalšími problémy, se kterými se iPhone může potýkat. Například tiché sluchátko, reproduktor, prasklý displej a další.. 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Václav Hellebrand

15. 11. 2019, 19:18

Není nad to pořídit si mobil s cenou vyšší jak 30 000,-

Martin Jeřábek

VIP 15. 11. 2019, 18:45

😁😁😂😂😂 Nikdy Apple!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat