AirPods Pro jdou na dračku, Apple jich letos prodá přes 60 milionů

AirPods Pro jdou na dračku, Apple jich letos prodá přes 60 milionů
2019-11-28T13:30:35+02:00
• 28. 11. 2019

Zahraniční server Bloomberg na svém webu informoval o tom, že ještě v průběhu letošního roku má Apple v plánu zdvojnásobit výrobu nedávno představených bezdrátových sluchátek AirPods Pro. 

AirPods Pro zažívají skvělé období

Respektive, nová bezdrátová sluchátka se prodávají opravdu sama. Pokud vše bude pokračovat stejným tempem, do konce letošního roku jich Apple prodá více než 60 milionů. Tento silný růst je způsobem mnohem vyšší poptávkou po AirPods Pro, než Apple očekával. 

„Za 249 dolarů (7 290 Kč, pozn. red.) zákazník získá AirPods Pro, která nabízejí potlačení hluku a odolnost proti vodě. Celková poptávka překonala očekávání, tudíž je Apple nucen tlačit na partnery, aby zrychlili výrobu.“

Sluchátka AirPods, která byla původně představena v roce 2016, se stala mezi uživateli velice oblíbenými. Zhruba tři roky jsme pak museli čekat na novou generaci, kterou Apple představil spolu s bezdrátově dobíjecím pouzdrem. Před několika týdny pak společnost na trh uvedla AirPods Pro. 

Apple Watch a AirPods Pro jsou v současné chvíli pro firmu skutečně základními kameny, které jsou mezi zákazníky oblíbené. V posledních letech se navíc popularita těchto dvou světů navýšila natolik, že se Apple stal největším dodavatelem v těchto kategorií. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat