uTorrent se dočkal aktualizace, v hlavní roli Dark Mode

uTorrent se dočkal aktualizace, v hlavní roli Dark Mode
2019-10-05T09:40:00+02:00
• 5. 10. 2019

Zhruba před měsícem se aplikace BitTorrent dočkala dlouho očekávaného a dnes již populárního Dark Modu (temného režimu). Nyní se této novinky dočkala také aplikace uTorrent pro operační systém Android. 

uTorrent přináší velké změny

Z přiložených snímků obrazovky si můžete všimnout, že se uživatelské rozhraní aplikace uTorrent pro Android lehce změnilo. Nyní máme k dispozici celkem čtyři spodní karty – Torrents, Video, Music a Connection. První z nich pravděpodobně zůstane i nadále nejpoužívanější kartou, neboť právě zde se dostanete k příslušným torrentům. 

Nicméně, v rámci nové aktualizace máte nyní rychlý přístup ke staženým videím a hudbě na následujících dvou kartách. Uživatelské rozhraní je konstrukčně velice podobné BitTorrentu, tedy s tím rozdílem, že používá odlišné barvy. 

Další novinkou je příchod temného režimu. Aplikace uTorrent však nemá své vlastní nastavení. V praxi to znamená, že se Dark Mode aktivuje ve chvíli, kdy jej máte zapnutý v rámci celého operačního systému. Také to znamená, že funkce je k dispozici pouze pro Android 10 a Android 9 Pie. 

Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout, přejděte do obchodu s aplikacemi Obchod Play a instalační balíček si stáhnětě. Případně můžete využít APK soubor, který si zdarma stáhnete na tomto odkazu. 

logo-app µTorrent® - Torrent Downloader BitTorrent, Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat