Spotify přináší dlouho požadovanou funkci

Spotify přináší dlouho požadovanou funkci
2019-10-04T17:21:58+02:00
• 5. 10. 2019

Grafika: Spotify

Švédská hudební streamovací služba Spotify nedávno oznámila zbrusu novou funkci, která uživatelům umožní přidávat podcasty do seznamů skladeb. Kromě toho si uživatelé mohou nově vytvořit vlastní seznamy skladeb svých oblíbených podcastů, nebo dokonce i takové seznamy, které kombinují hudbu a zvuky – podobně jako u nově vytvořeného playlistu Your Daily Drive od Spotify.

Spotify ještě lépe pracuje s podcasty

Your Daily Drive je speciální playlist, vytvořená přímo Spotify, který kombinuje hudbu i zprávy z vybraných zdrojů. Díky ale nové možnosti vytvářet si vlastní seznamy skladeb podcastů se již nebudete muset spoléhat pouze na Spotify. 

Místo toho si totiž můžete vytvořit vlastní seznamy podcastů klepnutím na nabídku se třemi tečkami napravo od epizody podcastu. Následně pak klepnete na tlačítko „Přidat do seznamu skladeb“. Kromě toho si můžete přidat seznam skladeb, který jste již vytvořili. Do tohoto playlistu pak můžete přidat další obsah, včetně hudby. Společnost ve své tiskové zprávě uvedla, že se jedná o funkci, po které drtivá většina posluchačů podcastů volala. 

Je tedy vidno, že Spotify to s podcasty myslí skutečně vážně. Jen v tomto roce chce do podcastů investovat více než 500 mil. amerických dolarů. Jen za Gimlet Media zaplatila společnost 230 mil. dolarů. Díky této akvizici získala v průměru 207 mil. aktivních uživatelů za měsíc. Kromě toho získala dalších 96 mil. předplatitelů, což je dvojnásobek Apple Music. Samozřejmě se jedná o velmi odvážný cíl. Pokud se ale veškeré plány Spotify povedou, jednoznačně bude kralovat streamovacímu trhu.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat