TOP chytré hodinky od Xiaomi se slevou 500 Kč! sponzorovaný článek

TOP chytré hodinky od Xiaomi se slevou 500 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-10-01T10:34:07+02:00
• 1. 10. 2019
1

Chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR v akci!

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na větší verzui máme velkou slevu! 

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying je po dobu jednoho týdne jen za 3 850 Kč. Pokud ale při platbě zadáne náš kupón GEEKGTR, zaplatíte jen 3 300 Kč. Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m). 
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.
  • 42mm – 195 mAh baterie s výdrží až 12 dnů při běžném používání, až 34 dní v režimu základního používání.

Xiaomi Lexy Jimmy aneb kouzelník pro vaši domácnost

Velmi rozrostlou společnost Xiaomi je možno znát hlavně díky skvělým mobilním telefonům, které většinou v dané cenové kategorii nemají konkurenci. A poněvadž je společnost velmi rozrostlá, tak nenabízí již pouze mobilní zařízení, tablety apod., ale vydala se dalšími směry. Od Xiaomi je možno zakoupit sluchátka, dokonce chytrá světla a elektrické koloběžky. Dnes se však podíváme na skvělé domácí pomocníky, kteří jsou opravdu užiteční a neměli by chybět v žádné moderní domácnosti.

Zahraniční server Geekbuying nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Lexy Jimmy na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying bude po dobu prvního týdne jen za 4 572 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že máme k dispozici slevový kupón 3NWS21QH, díky kterému zaplatíte jen 3 300 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Michal Jansa

2. 10. 2019, 8:39

Sleva je na 3580 u hodinek ne 3300…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat