Cubot KingKong Mini – 4palcový cvalík pro nenáročné

Cubot KingKong Mini – 4palcový cvalík pro nenáročné
2019-10-31T09:45:53+02:00
• 31. 10. 2019

Množství chytrých telefonů se 4palcovou obrazovkou je v současné době na mobilním trhu minimum a pravděpodobně to nezmění ani nejnovější přírůstek od společnosti Cubot. Jejich produktová nabídka se rozrůstá o jeden odolný model s názvem KingKong Mini, který by mohl mít hlavně navrch díky velmi kompaktním rozměrům. Čínský výrobce akorát prozatím neprozradil zahajovací cenovku.

Padne všem do ruky

Přední panel zabere 4palcový displej s rozlišením 1 080 x 540 pixelů a základní 8megapixelová kamerka podporující odemykání obličejem. O výkon se postará čtyřjádrový procesor Helio A22 (MT6761) od MediaTeku, k němuž byla napojena 3GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště. Tomu navíc nechybí podpora až 128GB paměťových microSD karet. Baterie s kapacitou článku 2 000 mAh nenabídne bohužel žádnou nadstandardní výdrž.

Zezadu je k dispozici pouze 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Snímač otisků prstů byl zcela vynechán. Mezi ostatní prvky výbavy patří operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, funkce dual-SIM, modrá notifikační dioda či USB typu C. Celá konstrukce odolá vodě a prachu, avšak přesné certifikace odolnosti nejsou oznámeny. Nakonec oficiální prodej se rozběhne začátkem příštího měsíce za neznámou prodejní cenu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat