TOP chytrý telefon Cubot X19 v akci za 2 351 Kč! sponzorovaný článek

TOP chytrý telefon Cubot X19 v akci za 2 351 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-09-17T17:58:03+02:00
• 17. 9. 2019

Výrobce Cubot nedávno představil nový telefon v podobě Cubot X19. Právě série X je pro něj nejprodávanější a nejpopulárnější, nemůžeme se tedy divit, že se výrobce na tuto řadu soustředí. Současné vlajkové modely X18 a X18 Plus byly v loňském roce velkým hitem, především díky dobrému výkonu a velmi nízké ceně. A právě model Cubot X19 je nyní ve slevě!

Cubot X19 za akčních 2 351 Kč!

Model X19 je vůbec prvním smartphonem společnosti Cubot, který nabízí nejnovější operační systém Android 9 Pie. Kromě nového systému nabízí X19 5,93palcový displej s rozlišením FHD+ a poměrem stran 18:9. Srdcem celého telefonu je procesor Helio P23. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4 GB. 

Co se prostoru pro soukromá data týká, výrobce implementoval vnitřní 64 GB úložiště. Vše pak nakonec pohání baterie s kapacitou 4 000 mAh. Na zadní straně telefonu je k dispozici duální fotoaparát 20 + 2 Mpx s podporou PDAF. Pro selfie snímky pak je připraven 13megapixelový fotoaparát. Novinka je nyní v prodeji ve dvou variantách – černé a aurora (moderní přechod barev).

Originální Cubot X19 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 2 351 Kč (z původních 3 367 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Další akce na chytré telefony Cubot

Internetový obchod Gearbest si pro vás připravil další akce na telefony značky Cubot. Stačí klepnout na tento odkaz a vybrat si jeden z nabízených modelů. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat