TOP 2 chytré hodinky od Xiaomi v akci za nejnižší ceny! sponzorovaný článek

TOP 2 chytré hodinky od Xiaomi v akci za nejnižší ceny! [sponzorovaný článek]
2019-09-13T18:12:06+02:00
• 13. 9. 2019

Chytré hodinky Amazfit Verge Lite překvapí svou výbavou

Čínská společnost Huami do produktové nabídky zařazuje nové hodinky s názvem Amazfit Verge Lite, které budou největším společníkem převážně pro sportovně založené uživatele. Kromě velkého množství funkcí si rovněž zaslouží pozornost prodloužená výdrž baterie oproti variantě bez přívlastku Lite nebo podstatně nižší cenovka platná prozatímně pro nedávno spuštěný předprodej.

Strojek chráněný sklem Gorilla Glass 3 vyplňuje 1,3palcový AMOLED displej s průměrem 43 mm a rozlišením 360 x 360 pixelů. Dále pásek vyrobený ze silikonu je uživatelsky vyměnitelný a celková váha vychází na příjemných 46 gramů. Do opačné strany byl nasazen snímač tepové frekvence, přes něhož také probíhá sledování spánkové aktivity. Sportovci ocení až 11 různých sportovních režimů – např. i golf, turistiku, posilování apod.

Navíc hodinky nejsou ošizeny ani o GPS modul s GLONASS. Vnitřní část vyplňuje dvoujádrový procesor, 512MB paměť RAM nebo 4GB interní úložiště. Přesná velikost bateriového článku činí 390 mAh, přičemž maximální výdrž je až 20 dnů. Avšak při nepřetržitém používání GPS klesá na pouhých 40 hodin.

Virtuální asistent Xiao AI pak přes doprovodnou aplikaci Mijia dokáže ovládat až 11 chytrých spotřebičů v domácnosti. Chytré hodinky pod názvem Amazfit Verge 2 Lite se mimo jiné dočkaly nové podpory chytré asistentky Alexa, která nyní dokáže reagovat na hlasové příkazy. Prostřednictvím hodinek a vašeho hlasu tak můžete zjistit, jaké je například počasí či co vás v daném dni čeká.

Originální Amazfit Verge 2 Lite na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 3 500 Kč. U internetového obchodu Geekmaxi jsou po dobu prvního týdne jen za 1 999 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že pro prvních 100 zákazníků nabízíme exkluzivně kupón, který cenu sníží na skvělých 1 750 Kč! Stačí v košíku zadat kód Ldra4apm. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi AMAZFIT GTR v akci za pakatel!

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi je po dobu jednoho týdne jen za 3 499 Kč. Pokud ale při platbě zadáte náš kupón rDuJAH5Z, zaplatíte jen 3 000 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

  • 47mm model nabízí 1,39palcový AMOLED displej (454 x 454 pixelů); 42mm varianta 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 x 390 pixelů.
  • Podpora Androidu 5.0 a vyšší, iOS 10 a vyšší.
  • BioTracker PPG, 6-osý akcelerometr, 3 axiální geomagnetický senzor, senzor tlaku vzduchu, kapacitní senzor, senzor jasu okolního světla.
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS + GLONASS.
  • Rozměry (47 mm): 47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 
  • Hmotnost: 36g (hliníková slitina), 48g (nerezová ocel), 40g (titan).
  • Odolnost vůči vodě a prachu (5ATM / 50 m). 
  • 47mm – 410mAh baterie s až 24denní výdrží při běžném používání, až 74 dní v režimu základního používání.
  • 42mm – 195 mAh baterie s výdrží až 12 dnů při běžném používání, až 34 dní v režimu základního používání.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat