Oppo vylepšuje vlastní technologie pro nabíjení

Oppo vylepšuje vlastní technologie pro nabíjení
2019-09-24T14:00:19+02:00
• 24. 9. 2019

Společnost Oppo vylepšuje své dosavadní technologie rychlého nabíjení a oficiálně oznamuje VOOC 4.0, Wireless VOOC Flash Charge, SuperVOOC Fast Charge 2.0. Oproti předchozím generacím lze zpozorovat další mírný posun kupředu, což uživatelům samozřejmě přináší ještě kratší dobu nabíjení. Čínský výrobce chce všechny novinky zpřístupnit v co nejkratší době u více než 30 mobilních zařízení v portfoliu.

Stačí jen 5 minut

Wireless VOOC Flash Charge s výkonem 30 W umí 4 000mAh baterii nabít do plných 100 % za 80 minut a nechybí mu kompatibilita s bezdrátovým standardem Qi. Druhá technologie SuperVOOC Fast Charge 2.0 má výkon 64 W, přičemž 4 000mAh baterii nabije už za 30 minut nebo do kapacity 27 % se dostane jen za 5 minut. Bezpečnost je podložena až 5 bezpečnostními prvky. Jako první jej získá model Reno Ace, který dorazí 10. října na trh.

Poslední VOOC 4.0 dosahuje nově na výkon 30 W, čímž překonávají konkurenční Mi Turbo (27 W) od Xiaomi. Opět 4 000mAh článek baterie dobije tentokrát za 73 minut do maxima či 67 % kapacity zvládne za 30 minut. Vylepšená optimalizace snižuje teplotu při současném nabíjení a hraní her. Firma poprvé technologii nasadí u modelu K5, o kterém jsme doposud nic neslyšeli. Další podrobnosti zřejmě budou přibývat v následujících dnech.

Zdroje: gsmarena.com, oppo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat