Diesel Axial a Emporio Armani Smartwatch 3 jsou luxusní chytré hodinky IFA

Diesel Axial a Emporio Armani Smartwatch 3 jsou luxusní chytré hodinky [IFA]
2019-09-08T15:00:30+02:00
• 8. 9. 2019

Platforma Wear OS trápily poměrně zásadní problémy s výkonem. Některým výrobcům a hlavně společnosti Google se téměř veškeré chyby podařilo eliminovat, což je pravděpodobně hlavní důvod, proč jsme se dočkali dalších chytrých hodinek s touto platformou. Tentokrát jsme se dočkali hodinek od Diesel a Emporio Armani. 

Diesel Axial s typickými znaky klasických hodinek

Stejně jako hodinky Michael Kors Lexington/Bradshaw 2, které byly představeny včera, jsou i nové Diesel Axial a Emporio Armani Smartwatch 3 postavenyn a platformě Fossil Gen 5. To v praxi znamená, že disponují čipovou sadu Snapdragon Wear 3100, vylepšený senzor srdeční frekvence, podporu NFC, GPS a další. 

Nejdůležitější však je, že nabízejí operační paměť s kapacitou 1 GB. Díky tomuto navýšení bude operační systém Wear OS podstatně výkonnější. Důkazem toho jsou například hodinky Mobvoi a Fossil, které na 1 GB RAM taktéž vsadily. 

Diesel Axial navazuje na Full Guard 2.0, což znamená, že hodinky nabízejí robustní celokovový design. Kromě toho si zachovává typické prvky klasických hodinek značky Diesel. K dispozici jsou pochopitelně nové sledovací funkce. Nově představené nositelné příslušenství je mimo jiné o něco štíhlejší než předchozí modely, přičemž velikost činí 44 mm, tloušťka pak 12 mm. Nutno podotknout, že k dispozici je kulatý 1,28palcový OLED displej. Hodinky Diesel Axial pak budou v prodeji v průběhu října letošního roku, a to v barvách – stříbrná, šedá a zlatá. Maloobchodní doporučená cena činí 350 dolarů (zhruba 7 700 Kč bez DPH). 

Emporio Armani Smartwatch 3 sází na eleganci

Naopak Emporio Armani Smartwatch 3 nabízí elegantní design, tedy alespoň oproti výše zmíněnému modelu. K dispozici jsou pak 22mm pásky a v prodeji hodinky budou v několika barvách. 

Nicméně, Emporio Armani Smartwatch 3 hodinky disponují 1,28palcovým AMOLED displejem s hustotou 328ppi. Srdcem celého zařízení je samozřejmě procesor Snapdragon Wear 3100. Víceméně se jedná o totožné hodinky, jako Diesel Axial. Tudíž zde najdeme stejné hardwarové specifikace, včetně 8GB vnitřního úložiště.

U obou hodinek nechybí voděodolnost do 30 metrů a ani podpora Google Assistant. Emporio Armani hodinky budou v prodeji v průběhu letošního října za cenu 395 dolarů (zhruba 8 690 Kč bez DPH).

Zdroje: androidauthority.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat