TOP bezdrátová nabíječka, které vám nesmí k telefonu chybět! sponzorovaný článek

TOP bezdrátová nabíječka, které vám nesmí k telefonu chybět! [sponzorovaný článek]
2019-08-29T19:34:45+02:00
• 29. 8. 2019

Bezdrátové nabíjení je v dnešní době velmi oblíbené. Přední výrobci TOP smartphonů nastavili zcela nový trend, díky kterému spousta uživatelů využívá bezdrátové stanice jako alternativu ke klasickým nabíječkám. Vše totiž funguje na bázi elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami. V nabíječce se následně vytváří takzvané magnetické pole, které v cívce zařízení indukuje střídavý elektrický proud – proto se baterie nabíjí. My jsme si pro vás připravili bezdrátové nabíječky od Choetech, ktere je nyní ve slevě!

Bezdrátová nabíječka T521S Qi Wireless Car za pár korun!

Bezdrátová nabíječka od Choetech je ideální volbou pro nabití vašeho chytrého telefonu. Pokud telefon přiložíte na nabíječku, ihned začne doplňovat potřebnou energii. Skvělé je, že bezdrátová nabíječka Choetech je kompatibilní nejen se standardem Qi, díky čemuž podporuje nejnovější telefony – iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S9 a tak podobně. Dokonce dokáže nabíjet i přes kryt s tloušťkou až 3 mm. 

Choetech wireless charger nabízí oproti své dražší konkurenci větší nabíjecí plochu. V praxi to znamená, že nemusíte přesně pokládat telefon doprostřed nabíječky. Stačí jej položit například na horní plochu nabíječky. Dokáže také rozpoznat cizí těleso. Pokud tedy nabíječka indikuje cizí těleso, než mobilní telefon s podporou Qi, nebude spuštěn proces dobíjení. Ochrana proti přehřátí a kompatibilita se všemi smartphony podporující standard Qi je samozřejmostí. Tuto bezdrátovou nabíječku využijete především ve svém automobilu.

V tomto případě podporuje rychlé 20W nabíjení. Nabíječka však disponuje také vstupním 27W výkonem. Skvělou vychytávkou je motorizovaná svorka, která se otevře ve chvíli, kdy zjistí, že chcete svůj mobilní telefon připojit k nabíječce.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete bezdrátovou nabíječku od společnosti Choetech zakoupit za zvýhodněnou cenu 726 Kč. Stačí navštívit e-shop Choetech. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená. Kupujte ZDE.

Bezdrátová nabíječka T535-S PowerDual 5 ve slevě!

Po deseti letech od představení prvního iPhonu jsme se dočkali zcela nového designu iPhone. Ten přišel o charakteristické domovské tlačítko a přináší displej roztažený do úplných okrajů. Senzor otisků prstů TouchID nahrazuje pokročilé snímání obličeje pod názvem FaceID. Nový iPhone XS se pak použitými materiály vrací k dobám iPhonu 4. Krom toho se iPhone XS dočkal bezdrátového nabíjení.

Originální příslušenství od Applu nebylo nikdy levné. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Choetech, který již nyní nabízí speciální bezdrátovou nabíječku pro iPhone XS, ale i další zařízení s podporou Qi, za jarní cenu. Cena bezdrátové nabíječky činí 51,99 amerických dolarů.

Samozřejmě se nejedná o nabíječku, která by byla kompatibilní pouze s nejnovějším iPhonem. Výrobce Choetech podporuje také iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge Plus, Samsung Galaxy Note / S7 / S7 Edge / S8 / S8 Plus / Note 8, a tak podobně.

Samotná nabíječka podporuje rychlé nabíjení v podobě, a to díky výkonu 10 W. Choetech disponuje 8 mm konstrukčním zpracováním. Jedná se tedy o velmi malou a lehkou přenosnou bezdrátovou nabíječku – vhodné pro cestování. Výrobce svůj produkt vybavil také automatickou ochranou proti přetížení. To v praxi znamená, že pokud je mobilní telefon plný elektřiny, nabíječka se automaticky přepne na režim nabíjení.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete bezdrátovou nabíječku od společnosti Choetech zakoupit za zvýhodněnou cenu 1 143 Kč. Stačí navštívit e-shop Choetech. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově a množstevně omezená. Kupujte ZDE.

Nabíječka jako stojan za pakatel

I když většina normálních bezdrátových nabíječek slouží spíše jako podložka, tato nabíječka má hned dvě výhody spojené s tím, že nabíječka slouží jako stojan. Jednak můžete telefon stále používat (například sledovat videa) a také můžete telefon pozicovat jakkoliv chcete díky designu dvojitých cívek v tomto stojanu.

Krom předchozích výhod je zde samozřejmě i výhoda rychlé a jednoduché manipulace. Díky absenci kabeláže a designu stojanu můžete telefon prostě jen odložit nebo opět vzít ze stojanu. Nemusíte tak zdlouhavě odpojovat kabel nebo ho potom zase hledat, abyste si nabili telefon.

Další výhodu najdeme přímo na povrchu stojanu. Ten totiž disponuje protiskluzovým povrchem nejen na ploše, kam odložíte telefon, ale tak na spodní straně stojanu, takže ten zůstane pevně na svém místě. Například se nebude neustále pohybovat po stole. Dále je na stojanu LED dioda, která indikuje, zda se telefon nabíjí, nebo jestli je prázdný stojan vůbec napájen. Nakonec, stojan je napájen pomocí micro-USB kabelu.

Pokud vás tato bezdrátová nabíječka zaujala, eshop Choetech pro vás má ideální nabídku! Nyní si tento stojan totiž můžete pořídit za pouhých 506 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat