TOP 3 chytré hodinky, které jsou nyní ve slevě od 358 Kč! sponzorovaný článek

TOP 3 chytré hodinky, které jsou nyní ve slevě od 358 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-08-19T16:48:30+02:00
• 19. 8. 2019

Chytré hodinky Ticwatch C2 nyní za parádní cenu!

Společnost Mobvoi patří mezi ty nejmenší hráče na současném trhu s chytrým příslušenstvím. Zejména je známá díky svým chytrým hodinkám, mezi kterými najdeme Ticwatch Pro se dvěma displeji. Nedávno jsme se ale dočkali další novinky v podobě Ticwatch C2.

Za níže uvedenou cenu získáte hodinky, kde došlo na použití nerezové oceli. Kromě skla zde nenajdeme jiný dominantní materiál, z čehož je jasné, že se zde nebude konat bezdrátové nabíjení. Vše je řešeno přes malé konektory, ke kterým se upevňuje nabíječka pomocí magnetického uchycení.

Asi nejvíce bude zájemce zajímat použitý proces. Bohužel jsme se nedočkali Snapdragonu Wear 3100, ale starší verze Snapdragon Wear 2100. Ostatní hardwarové specifikace jsou více méně standardní, ale v rámci konektivity najdeme například GPS nebo NFC pro použití v rámci služby Google Pay.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Ticwatch C2 nabízí za příjemných 4 546 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón TICWATC2, zaplatíte pouhých 3 916 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Specifikace

  • displej: 1,3 palců, AMOLED, 360 x 360 pixelů
  • procesor: Snapdragon Wear 2100
  • RAM: 512 MB
  • úložiště: 4 GB
  • Wear OS by Google
  • Bluetooth v4.1, WiFi 802.11 b/g/n
  • GPS + GLONASS + Beidou
  • senzor srdečního tepu, IP68
  • verze:
    • 42.83×42.83×13.10 (20mm)
    • 42.83×42.83×12.80 (18mm)
  • baterie: 400 mAh

Lenovo E1 s chytrými funkcemi za pakatel

Lenovo E1 nejsou jen klasické chytré hodinky. Disponují totiž úzkopásmovou síťovou technologií (NB-loT), díky čemuž nevyžadují připojení k telefonu pomocí Bluetooth. To v praxi znamená, že hodinky dokáží upozorňovat na různé události a posílat důležitá data, jako je například nízká tepová frekvence, fibrilace síní a detekce pádu. 

Zařízení disponuje 1,33palcovým barevným displejem, který nabízí rozlišení 120 x 120 pixelů. O konektivitu se pak stará nejnovější Bluetooth ve verzi 4.0. Výrobce získal také certifikaci IP67, což znamená, že je možné s hodinkami plavat až do hloubky 30 metrů. 

Konstrukční rozměry hodinek pak činí 42 x 35 x 12,5mm, přičemž váha činí pouhých 25 gramů. Lenovo implementovalo baterii s kapacitou 180 mAh. Na první pohled se to může zdát málo, na druhou stranu se výrobce chlubí tím, že hodinky vydrží až 7 dnů na jedno nabití.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Lenovo E1 nabízí za příjemných 956 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Kospet Magic aneb elegance kam se podíváš

Kopset přinesl zajímavý kompromis v podobě hodinek Kospet Magic, který si díky nám může dovolit opravdu každý. Tudíž, pokud rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nezoufejte. Kospet Magic nyní pořídíte za pouhých 358 Kč.

Ve své podstatě se jedná o klasické hodinky, přičemž disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Kospet v tomto případě implementoval broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Hlavní předností hodinek je samozřejmě možnost zjistit, kolik je aktuálně hodin, což je super. Nicméně je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Kospet Magic se připojují přes Bluetooth 4.0, čímž je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží až neuvěřitelných 8 dnů! Za toto vše přitom zaplatíte cca 358 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat