Casio představilo chytré hodinky Pro Trek WSD-F21HR s dvěma displeji

Casio představilo chytré hodinky Pro Trek WSD-F21HR s dvěma displeji
2019-08-23T15:00:03+02:00
• 23. 8. 2019

Společnost Casio, která je známa hlavně svými elegantními produkty, se rozhodla představit své vlastní chytré hodinky pod názvem WSD-F21HR. Právě tento model disponuje operačním systémem Wear OS od společnosti Google, přičemž nabízí také několik chytrých funkcí, jako je monitorování srdeční frekvence a další. 

Casio si pohrává s chytrými hodinkami

Pokud jde o cenu, Casio prohlásilo, že Pro Trek WSD-F21HR bude již brzy k dispozici ke koupi ve Spojených státech za cenu 500 dolarů, což je v přepočtu asi 11 000 Kč bez DPH. Chytré hodinky budou v prodeji v černé a červené barvě, přičemž zařízení si budete moci vyzvednout od vybraných prodejců šperků a hodinek po celém světě. 

Na rozdíl od mnoha jiných chytrých hodinek je Pro Trek WSD-F21HR vybaven krásným 1,32palcovým dvouvrstvým displejem, jenž obsahuje barevné a monochromatické LCD. V praxi si tak uživatelé budou moci mezi těmito dvěma displeji libovolně přepínat, čímž dokáží získat delší výdrž na jedno nabití. 

Monochromatický LCD displej zobrazuje čas a informace o různém měření. Spotřebuje tak velmi malé množství energie a je velice dobře čitelný na přímém slunečním světle. Naopak barevný LCD displej zobrazuje velice podrobné informace, jako jsou mapy, různá oznámení a podobně. 

Casio Pro Trek WSD-F21HR je vybaven vestavěným GPS modulem a pokročilým optickým senzorem, který měří srdeční frekvenci prostřednictvím blikajícího LCD světla. Všechny informace týkající se srdeční frekvence se následně objeví na speciálním ciferníku. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat