Xiaomi Mi A3 by mělo nabídnout trojici fotoaparátů a další vychytávky

Xiaomi Mi A3 by mělo nabídnout trojici fotoaparátů a další vychytávky
2019-07-15T13:30:10+02:00
• 15. 7. 2019

Zdroj: Xiaomi

Konečně jsme se dočkali podrobnějších informací ohledně dosud nepředstaveného modelu Xiaomi Mi A3. Na internetu se totiž objevily specifikace a rendery tohoto kousku. Pojďme se tedy společně podívat, co by nás mohlo čekat. 

Již na první pohled je zřejmé, že Xiaomi Mi A3 bude mít s největší pravděpodobností zcela jiný design než předchůdce, tedy Mi A2. Na druhou stranu je Mi A3 velmi podobný nedávno představenému modelu Mi CC9, tedy alespoň dle renderů. 

Xiaomi Mi A3 údajně nabídne skleněná záda

Zajímavostí je, že model Mi A2 na trh dorazil s kovovou konstrukcí. Ovšem dle zveřejněných informací se zdá, že nadcházející Mi A3 nabídne skleněná záda. Tím by telefon působil mnohem dražším dojmem. 

Dalším rozdílem bude čtečka otisků prstů. Zatímco předchozí model nabízel čtečku na své zadní straně, Mi A3 bude pravděpodobně mít skener přímo v displeji. „Novinkou“ bude také přítomnost 3,5 mm jack konektoru pro připojení drátových sluchátek, což je také zajímavé, neboť model Mi A2 tuto zdířku nenabízel. 

Dostatek výkonu

Pokud jde o další hardwarové specifikace, tak srdcem celého telefonu by měl být procesor Snapdragon 655. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se v tomto případě postará operační paměť s kapacitou 4 GB. K dispozici bude pochopitelně také vnitřní 64 a 128GB vnitřní úložiště pro soukromá data. Pokud vám ale kapacita nebude stačit, budete si ji moci rozšířit pomocí microSD karty. 

Na přední straně telefonu najdeme velký 6palcový AMOLED displej s rozlišením FHD+. Nutno zmínit, že na této straně bude k dispozici i 32megapixelový fotoaparát pro vytváření selfies. Na opačné straně telefonu pak údajně bude trojice fotoaparátů v podobě 48, 8 a 2 megapixelů. 

Xiaomi Mi A3 by mělo nabídnout i poměrně slušnou kapacitu akumulátoru – 4 000 mAh. Kromě toho se zde bude nacházet i nejnovější konektor typu USB-C. Operačním systémem by pak měl být Android Pie. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat