Samsungu unikla celá řada novinek pro letošek

Samsungu unikla celá řada novinek pro letošek
2019-07-10T20:44:49+02:00
• 10. 7. 2019

Před veřejností si společnost Samsung nedokázala uhlídat seznam zařízení, které můžeme očekávat ještě během letošního roku. I když nelze potvrdit pravost těchto informací, tak zdroj uvádí, že údaje získal od vysoce postavené osoby pochybující se v odvětví mobilních telefonů. Samotný výrobce z Jižní Koreje samozřejmě nic nekomentoval. Časový harmonogram je konkrétně zaměřen na tablety a nositelná zařízení.

Hromada novinek

Vše odstartuje už začátkem srpna tiskovou konferencí v New Yorku, kde lze vyhlížet tablet Galaxy Tab S5, telefon Galaxy Note10, zřejmě i novou generaci Galaxy Book3 s Windows 10 nebo skládací model Galaxy Fold. V druhé vlně by mohl dorazit odolný tablet Galaxy Tab Active 3 po boku vylepšeného zástupce Galaxy S10 5G, který půjde hlavně naproti celosvětově rozšiřující podpoře sítě 5. generace.

Tyto dvě žhavé novinky se pravděpodobně představí během každoroční akce IFA v Berlíně, která startuje až začátkem měsíce září. Nakonec z nositelných zařízení si určitě řeknou o slovo odolné hodinky s názvem Galaxy Watch Active 2 nebo aktualizovaná verze chytrého náramku Gear Fit 2 Pro, kterou by asi nejvíce oživila podpora technologie NFC úzce spjatá s bezkontaktním placením.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat