Microsoft Launcher 5.6 beta přináší lepší integraci s Teams a další

Microsoft Launcher 5.6 beta přináší lepší integraci s Teams a další
2019-07-01T16:30:42+02:00
• 1. 7. 2019

Redmondská společnost zveřejnila další novou aktualizaci pro svou aplikaci pod názvem Microsoft Launcher. Nový instalační balíček je v současné chvíli k dispozici pouze pro registrované beta testery. Pojďme se ale společně podívat, co nového nás čeká. 

Microsoft Launcher nyní lépe integruje služby

Nejnovější aktualizace aplikace Microsoft Launcher přichází ve verzi 5.6 a jejím cílem je dále odstraňovat nejrůznější překázky mezi službami Microsoftu. To chce společnost dokázat tím, že lépe integruje Microsoft Teams a Outlook. Instalační balíček mimo jiné přichází i s vylepšenou kategorií Nastavení. 

Kromě toho nyní můžete mít stejný vzhled ikon aplikací s více tvarovými možnostmi (tzv. adaptivní ikony). Dále bylo vylepšené uživatelské rozhraní aplikace Launcher, díky čemuž můžete rychleji vyhledávat v rámci celého operačního systému.

Za zmínku stojí, že adaptivní ikony nejsou ve skutečnosti tak nové. Tato funkce byla součástí již verze 5.5, která beta testerům dorazila v květnu letošního roku. I přesto verze 5.6 přináší poměrně mnoho novinek.

Pokud jste beta testery aplikace Microsoft Launcher, můžete si nejnovější aktualizaci stáhnout prostřednictvím služby Obchod Play. Případně se můžete do programu registrovat, abyste se stali testerem. Výše zmíněných novinek bychom se měli dočkat již v průběhu několika příštích týdnů.

logo-app Arrow Launcher Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat