Nokia přiznala, že její názvy telefonů matou

Nokia přiznala, že její názvy telefonů matou
2019-06-13T06:44:25+02:00
• 13. 6. 2019

Zdroj: Dotekomanie.cz

V uplynulých letech došlo k neuvěřitelně velkému oživení značky Nokia a poslední statistiky jen prokazují, jak dobře se finské společnosti, potažmo HMD Global, daří. Mohou za to hlavně také nově představené telefony, které lákají snad každého Android uživatele. 

Doposud ale bylo lehce matoucí označování daných modelů, které HMD Global pod nálepkou Nokia zveřejňovalo. To by se dle generálního manažera společnosti HMD Global mělo v budoucnu změnit. 

Nokia a její názvy telefonů matou zákazníky

Pranav Shroff po představení nového modelu Nokia 2.2 v Indii sám v rozhovoru přiznal, že pojmenování může být pro mnohé matoucí. Je důležité poznamenat, že v roce 2017 právě Shroff prohlásil, že telefony značky Nokia budou jednoduché, respektive jejich nabídka nebude tak široká, jako například u Samsungu. 

Ovšem v roce 2018 jsme zaznamenali, že Nokia chce jednoznačně i nadále růst, a tak se společnosti začalo říkat „firma nabízející chytré telefony pro všechny“. A tato nálepka je naprosto výstižná, protože Nokia rozšířila svůj katalog produktů. 

HMD Global pochopitelně chce zamezit různým zmatkům v oblasti pojmenovávání mobilních telefonů. V rozhovoru mimo jiné Shroff prohlásil, jak to vlastně bylo s Nokia 7 Plus. Nokia 8.1 byla vlastně nástupcem modelu Nokia 7 Plus. Shroff však přiznal, že by bylo pro zákazníky lepší, kdyby jej Nokia pojmenovala jako Nokia 8. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat