LinkedIn vám nyní umožňuje označovat uživatele na fotografiích a mnohem více

LinkedIn vám nyní umožňuje označovat uživatele na fotografiích a mnohem více
2019-06-14T16:35:05+02:00
• 15. 6. 2019
1

Největší profesní sociální síť na světě, tedy LinkedIn, představila zbrusu nové funkce. Pomocí těchto novinek budou moci uživatelé mezi sebou komunikovat více způsoby, než jen klasickým odesláním zprávy nebo komentováním příspěvku. LinkedIn se zjevně inspiroval u větších sociálních sítí (například u Facebooku), což ale není vůbec špatně. 

LinkedIn se konečně dočkal již známých funkcí

Jednou z nových funkcí je označování lidí na fotografiích, která je již několik let dostupná na jiných sociálních sítí. Ačkoliv jde o velice opožděný přídavek, stále se jedná o vítanou novinku. Rovněž byla přidána podpora reakcím, a to ve snaze poskytnout uživatelům smysluplné a konstruktivní interakce. Interakce zahrnují již známé ikony, jako je „Like“ a „Heart“, stejně jako nový typ odpovědi v podobě tlačítka „Clap“.

Uživatelé nyní mohou také sdílet video zprávy se svými kontakty na LinkedInu. Je třeba ale poznamenat, že sdílení videa je ve službě už delší dobu k dispozici, a to ve formě příspěvků. Nová funkce tak tuto vlastnost jen rozšiřuje pro zasílání zpráv.

Dále LinkedIn zjednodušil zasílání snímků a PDF souborů. Tyto typy dokumentů tak můžete nově sdílet přímo do skupin či stránek. Navíc na mobilním zařízení se tlačítko „Post“ nachází v dolní části aplikace, zatímco tlačítko zprávy je umístěno v pravém horním rohu. Díky tomu se můžete velmi rychle dostat do potřebné sekce. 

A poslední novinkou je jednodušší vyhledávání skupin nebo hashtagů, které sledujete. Vyhledávat můžete nově klepnutím na obrázek profilu (na mobilním zařízení).

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tomáš Stary

15. 6. 2019, 11:45

Viva Zuckerberg!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat