TOP 3 gadgety, které jsou nyní ve slevě do 600 Kč! sponzorovaný článek

TOP 3 gadgety, které jsou nyní ve slevě do 600 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-05-20T17:21:30+02:00
• 20. 5. 2019

QCY T2C za bezkonkurenční cenu

Gearbest nabízí bezdrátová sluchátka QCY T2C s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 619 Kč. Cena je jen krátkodobá, jelikož jde o týdenní slevu. V měsíci června však půjde cena nahoru, předpokládáme alespoň o dvě stě korun českých. Nyní si tak můžete zakoupit nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 619 Kč a získáte tak více než den hraní, automatické párování či Bluetooth ve verzi 5.0.

Za přijatelnou získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T2C s baterií o kapacitě 800 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až čtyři hodiny, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 32 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 200 hodin ve stand-by režimu.

Sluchátka z portálu Gearbest získáte již nyní za nízkou cenu zde na tomto odkaze. Za cenu 619 korun máte sluchátka, které toho budou umět opravdu hodně. Nezapomeňte, že cena se v měsíci červen zvedne. Kupujte ZDE.

QS90 Plus chytrý náramek jen za 390 Kč!

QS90 Plus přichází rovnou v pěti barevných provedeních: Black, Pig Pink, Coffee, Ruby Red a Lapis Blue. Oproti konkurenčním náramků se QS90 Plus příliš neliší. Taktéž nabízí TFT displej, ten je však větší a má 0,96 palců. Na náramku je možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 90 mAh by měla vydržet 7 – 10 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U QS90 Plus je přítomna certifikace IP67 s možností ponoření do hloubky až několik metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální QS90 Plus na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest bude po dobu prvního týdne jen za 390 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Gadgety: hodinky se slevou podporující Android a iOS

Chytré sportovní hodinky nabízí obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl pro certifikaci IP67. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0. Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí CF58 přijímat příchozí hovory.

Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí pouze jednu hodinu, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 5 až 7 dnů při maximální zátěži. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 150 mAh.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten CF58 nabízí za 650 Kč. Ovšem nyní jej můžete zakoupit se slevou, a to za příjemných 552 Kč. Náramek si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat