Sony Xperia 2 na prvních renderech, údajně nabídne menší displej

Sony Xperia 2 na prvních renderech, údajně nabídne menší displej
2019-05-16T11:00:51+02:00
• 16. 5. 2019

Sotva se začíná v některých zemích prodávat aktuální novinka Xperia 1 od Sony, a už zde máme spekulace kolem druhé generace Xperia 2. Nyní jsme se dočkali možné reálné podoby a musíme říci, že tento kousek vypadá vskutku dobře. Samozřejmě se jedná pouze o rendery vycházející z uniklých nákresů a dalších materiálů.

Sony Xperia 2 nabídne téměř totožný design

Zajímavostí je hned několik. Tak například jsme se dočkali prvních renderů modelu Sony Xperia 2, zatímco Xperia 1 není ještě ani v prodeji u nás, byť některé obchody mají tuto novinku zařazenou do své nabídky. Není tedy zvykem, že bychom byli svědky nějakých úniků, když se pořádně ještě neprodává první generace. 

Jak si můžete všimnout z přiložených snímků a videa, oba modely, tedy Xperia 1 a Xperia 2, jsou si velmi podobné. Ovšem i přesto by se zde mělo pár odlišností nacházet. Tak například se zadní trojice fotoaparátů přesunula ze středu na levou stranu. V případě Sony Xperia 2 by mělo dojít také ke zmenšení rámečků kolem displeje. 

Xperia 2 bude mimo jiné také menší, tedy alespoň co se konstrukčních rozměrů týká. Menší velikost nabídne také displej, přesněji k dispozici bude 6,1palcový zobrazovací panel – Xperia 1 nabízí 6,5palcový displej. Stejně jako v případě první generace se u modelu Xperia 2 nebude nacházet zdířka pro připojení drátových sluchátek. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat