Oppo K3 – zaměřeno na selfie

Oppo K3 – zaměřeno na selfie
2019-05-13T18:00:46+02:00
• 13. 5. 2019

Grafika: Oppo

Mobilní operátor China Telecom odhaluje nový model od společnosti Oppo, který by se měl každou chvíli objevit pod označením K3 (PCGM00). Čínský výrobce ho bude směřovat do střední třídy, kde si nepochybně může najít své příznivce. Součástí dnešního úniku jsou kompletní specifikace, takže na firmě Oppo zbývá oznámit jen datum zahájení prodeje, prodejní cenu a oficiální dostupnost telefonu.

Neztratí se v davu

Přední panel zabírá 6,5palcový AMOLED displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a 16megapixelová kamerka, kterou mohou dostat do vyjíždějícího mechanismu. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 710 od Qualcommu, 8GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 128 GB. Baterie s kapacitou 3 700 mAh má podporovat technologii rychlého nabíjení VOOC 3.0 (20 W).

Záda ponesou dva hlavní fotoaparáty složené z 16 + 2megapixelového senzoru a LED blesk pro přisvětlení záznamů. Samotný snímač otisků prstů bude ukryt přímo pod displejem. Mezi ostatní prvky výbavy můžeme zařadit přítomné USB typu C či 3,5mm jack pro sluchátka. Na prodejní pulty se dostanou 3 barevné varianty (bílá, černá, fialová) za cenu údajně okolo 322 dolarů (tj. cca 7 373 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat