Velikonoční slevy na chytré vysavače a tablety! sponzorovaný článek

Velikonoční slevy na chytré vysavače a tablety! [sponzorovaný článek]
2019-04-23T12:51:36+02:00
• 23. 4. 2019

Xiaomi Roborock S50 je perfektním chytrým vysavačem

Na trhu již existuje spousta malých vysavačů, které vám ušetří práci. Ne všechny jsou ale tak chytré, jako ten, který si dnes představíme. Jedná se o Xiaomi Mijia Roborock S50. Tento vysavač si nyní můžete dokonce pořídit se slevou na e-shopu GeekMaxi.

Originální Xiaomi Mijia Roborock S50 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu GeekMaxi je však po dobu prvního týdne jen za 9 499 Kč. Že to stále není dost dobré? Využijte náš slevový kupón KFGCwSSD a zaplatíte jen 9 075 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Tento malý vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Nebyl by to ale chytrý vysavač, kdyby se nedal ovládat pomocí smartphonu. Proto, krom standardní navigační výbavy, jako jsou senzory pro mapování okolí, které vysavači pomáhají navigovat se po místnostech, je zde i možnost kontroly přes telefon. Konkrétně si tak můžete třeba navolit, kde zrovna chcete, aby vysavač vysával. Můžete ho také pomocí mapy vašeho domu/bytu navést na konkrétní místo, které chcete vysát.

Vysavač samotný má kapacitu baterie 5 200 mAh, díky které může vydržet na jedno nabití až 2,5 hodiny při vysávání plochy o velikosti 250 m². Vysavač je také schopen vystoupat po předmětech až do výšky 2 centimetrů, takže se nemusíte bát, že by se nedostal přes práh místnosti. Je také vybaven senzory pro prevenci pádu ze schodů, je schopen sám najít dokovací stanici při nízké úrovni baterie, a dokáže dokonce rozpoznat, o jaký terén se jedná, a jakou vysávací metodu má použít.

Xiaomi Lexy Jimmy aneb kouzelník pro vaši domácnost

Zahraniční server Geekmaxi nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Lexy Jimmy na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi bude po dobu prvního týdne jen za 4 374 Kč. Že to stále není dost dobré? Využijte náš slevový kupon 5YtiRu5m a zaplatíte jen 4 100 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

VOYO i8 s dopravou zdarma

Dalším produktem, který si nyní můžete pořídit za zvýhodněnou cenu a s dopravou zdarma, je tablet VOYO i8 4G. Jedná se o levný, kompaktní tablet s 9,7palcovým displejem s rozlišení 2048 x 1536. Pod krytem mu tepe procesor Helio X27 s taktem 2,6 GHz. Tablet využívá 4GB RAM a 64GB interního úložiště (možnost rozšíření o dalších 128 GB díky microSD). Tablet je dodáván s operačním systémem Android 8.0.

Výhod má tento tablet hned několik. Krom schopnosti Wi-fi konektivity jak 2,4 GHz, tak 5 GHz, je tablet také schopný 4G konektivity díky schopnosti využívat až Dual-SIM funkce. Další výhodou tabletu je velmi dobré konstrukční zpracování. Byly totiž použity materiály z hliníku. K dispozici je ale také velmi dobře odladěný operační systém Android 8.0. I přesto, že se jedná o levný tablet, můžete si na něm zahrát mobilní hry a další. Navíc je VOYO i8 lehký, váží pouhých 485 gramů.

Nakonec, řeč musí být i o snímačích. Zadní, 8megapixelový fotoaparát vám umožní pořizovat kvalitní fotografie, a to jak dokumentů, které můžete potřebovat pro práci, tak i fotografií, které pořídíte ve svém volném čase. Přední 3megapixelová kamera naopak poslouží při videohovorech.

Originální VOYO i8 4G na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi je ale po dobu prvního týdne jen za 4 374 Kč. Že to stále není dost dobré? Využijte náš slevový kupon VesyVBFh a zaplatíte jen 4 100 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Další produkty ve slevě!

Kromě těchto produktů nabízí internetový obchod Geekmaxi stovky dalších zařízení za sníženou cenu. Stačí klepnout ZDE na odkaz a ten vás automaticky přesměruje na speciální webovou stránku, na které najdete hned celou řadu produktů za sníženou cenu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat