Dotekomanie.cz

Pocophone F1 se dočkal důležité aktualizace

Pocophone F1 (recenze) je jednoznačně velmi působivý a zajímavý telefon, který je k dispozici zhruba za 9 000 Kč. Skvělé také je, že disponuje stabilním operačním systémem Android a nadstavbou MIUI, které Xiaomi neustále zdokonaluje, respektive aktualizuje.

Pocophone F1 přináší podporu Widevine L1 a další

A nyní se dočkává další aktualizace. Nový instalační balíček přináší podporu možnosti natáčení videí v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Dále jsme se dočkali přidání podpory Widevine L1, díky čemuž lze nyní sledovat například Netflix. Další novinka je v podobě balíčku Game Turbo, díky čemu má být mobil více optimalizován pro hraní her, ale balíček obsahuje další vylepšení.

Podpora byla údajně k dispozici již v lednu, ovšem Xiaomi potřebovalo určitý čas k zdokonalení.Samozřejmě, že funkce byly k dispozici již o něco dříve, v tomto případě však pouze registrovaným beta testerům MIUI. Registrovaní testeři mají mimo jiné přístup i k 1080p 960 FPS videím. 

Stabilní verze byla oznámena prostřednictvím sociální sítě Twitter, a to Poco India General Managerem, Manmohanem Chandolou. Ten navíc poskytl základní informace o tom, co nového aktualizace přináší. Nový firmware je zabere zhruba 515 MB a jeho označení zní MIUI 10.3.4.0PEJMIXM. Součástí instalačního balíčku je také oprava bezpečnostních děr, respektive je součástí bezpečnostní aktualizace Androidu z března 2019. 

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version