Vivo X27 se pomalu odhaluje v Číně

Vivo X27 se pomalu odhaluje v Číně
2019-03-01T14:15:06+02:00
• 1. 3. 2019

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydal důležitou certifikaci rovnou dvěma telefonům, které se mohou ukázat v následujících týdnech z dílny společnosti Vivo. Zařízení s kódovým označením V1829T/A bude asi patřit žhavé novince X27, kdežto druhý zástupce V1818EA/ET je zatím velkou neznámou a zaplní řady v nižších patrech střední třídy. Každopádně čínský výrobce začne již brzy sám odtajňovat jednotlivé přírůstky v rámci marketingové kampaně.

Žádná očekávání

Nejvyšší místo zaujme model X27, jemuž připisují 6,39palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením. O výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 710 (2,2 GHz) od Qualcommu, 8GB paměť RAM nebo 128/256GB úložiště dle zvolené varianty. Po vzoru svého předchůdce není slot pro paměťové microSD karty v očekávání.

Základní výbava pokračuje třemi zadními fotoaparáty ve složení 48 + 13 + 5 MPx, čtečkou otisků prstů přímo pod displejem, přední 16MPx kamerkou, 3 920mAh baterií s podporou rychlého nabíjení a operačním systémem Android ve verzi 9.0 Pie pod vlastním rozhraním FunTouch OS.

Druhý model nabídne 6,2palcový HD+ displej, který požene osmijádrový procesor po boku 3GB paměti RAM a 32GB úložiště za podpory slotu pro microSD karty. Záda budou osazena 13MPx fotoaparátem, přisvětlovacím LED bleskem či 3 935mAh baterií. Nakonec lze zmínit přední 5MPx kamerku, systém Android ve starší verzi 8.1 Oreo a rovnou můžeme vyloučit snímač otisků prstů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat