Samsung chystá navíc model Galaxy A60

Samsung chystá navíc model Galaxy A60
2019-03-27T09:39:34+02:00
• 27. 3. 2019

Model Galaxy A70 byl nečekaně rychle odhalen jen před pár hodinami, ale společnost Samsung má ještě v rukávu minimálně jeden nový přírůstek do produktové řady. Další novinkou se zanedlouho stane telefon s názvem Galaxy A60, který s největší pravděpodobností bude krýt záda Galaxy A70 s o něco slabšími specifikacemi. Jihokorejský výrobce by měl všechno upřesnit v následujících 14 dnech.

Slušná střední třída

Všechny podstatné informace zveřejnil pro nás známý telekomunikační úřad TENAA z Číny a podle nichž do samotného čela postaví 6,3palcový displej s FullHD+ rozlišením v poměru stran 19,5:9. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor (zřejmě Exynos) a k němu připojí dvě odlišené konfigurace hardwaru. K 6GB paměti RAM přidají 64GB úložiště, zatímco 8GB paměť RAM nabídne větší 128GB úložiště.

Přední část zabere 32megapixelový senzor ISOCELL Bright GD1, kdežto záda ponesou tři snímače ve složení 16 + 8 + 5 MPx. O celkovou výdrž se postará baterie s kapacitou 3 410 mAh. Softwarovou stránku zastoupí systém Android ve verzi 9.0 Pie a na výběr bude ze tří barevných variant – černá, modrá, oranžová. Nejbližší akce „Galaxy Event“ startuje už ve středu 10. dubna, kde dojde k odhalení několika zařízení.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat