Hodinky Huawei Watch GT Active a Elegant nabídnou Lite OS

Hodinky Huawei Watch GT Active a Elegant nabídnou Lite OS
2019-03-15T10:36:35+02:00
• 15. 3. 2019

Ještě před samotným představením nového modelu Huawei P30 se na internetu objevily další dva nové kousky – v tomto případě jde o chytré hodinky. Dle uniklých fotografií se můžeme těšit na Huawei Watch GT Active a Huawei Watch GT Elegant. 

Huawei Watch GT Active a Elegant

S největší pravděpodobností se těchto hodinek dočkáme již v průběhu tohoto měsíce, kdy bude mimo jiné představen i model P30. Huawei Watch GT Active a Huawei Watch GT Elegant údajně nabídnou stejnou úhlopříčku displeje. Očekává se tak 1,39palcový displej. 

V současné chvíli nejsou jasné podrobnější specifikace či novinky, kterých bychom se měli u nových hodinek dočkat. Co se operačního systému týká, s největší pravděpodobností budou hodinky nabízet Lite OS. V nedávno zveřejněné zprávě se mimo jiné uvádí, že model Active bude stát 249 eur, což je v přepočtu zhruba 6 723 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 27 Kč za jedno euro. 

Klasický model Elegant by pak měl stát 199 EUR, což je v přepočtu zhruba 5 373 Kč bez DPH.  Samozřejmě budou mezi těmito hodinkami existovat značné rozdíly, bohužel ale nejsou prozatím podrobněji specifikovány. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat