Exkluzivní nabídka 3 telefonů na Efox.com! Sponzorovaný článek

Exkluzivní nabídka 3 telefonů na Efox.com! [Sponzorovaný článek]
2019-03-27T06:43:44+02:00
• 27. 3. 2019

S přicházejícím jarem jsou na řadě také jarní slevy, a těch nemá internetový obchod Efox rozhodně málo. Právě díky tomu si pro vás dnes připravil další exkluzivní nabídku, a to hned na 3 různé telefony!

LeTV Le 2

Prvním telefonem v dnešní nabídce je LeEco Le 2. Tento na první pohled postarší model je ovšem čelní straně osazen 5,5palcovým displejem s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti Qualcomm, a to Snapdragon 652. Telefon dále disponuje operační pamětí RAM o velikosti 3 GB. Pro ukládání dat je zde zvoleno interní úložiště o kapacitě 32 GB bez možnosti rozšíření.

Velmi důležitou kapitolou jsou pak u tohoto modelu fotografické schopnosti. LeEco le 2 disponuje hlavním fotoaparátem s rozlišením 16 Mpix. Pro milovníky selfie je telefon vybaven přední kamerkou o rozlišení 8 Mpix. Celou tuto sestavu poté pohání baterie o kapacitě 3 000 mAh.

A to nejlepší na tomto telefonu? S těmito parametry vám eshop Efox nabízí tento telefon za pouhých 106,79 euro (kolem 2 750 korun), což je velmi málo za poměrně slušný telefon z nižší třídy!

Elephone P8

Druhým smartphonem v této nabídce je Elephone P8. Tento model také může nabídnout 5,5palcový displej s rozlišením 1920 x 1080. Pro dobrý mediální či herní zážitek však nesmí chybět také schopný procesor, proto je model P8 vybaven osmijádrovým čipem Helio P25 s taktem až 2,5 GHz. S ním spolupracuje 6 GB RAM a 64 GB rozšiřitelného interního úložiště.

Pokud i s tímto telefonem ovšem chcete pořizovat krásné fotografie, rozhodně můžete díky 21MPix fotoaparátu na zadní straně. Nadšenci do selfie si přijdou na své s 16MPix přední kamerou. No a aby vám telefon všechno to focení a používání vydržel, je napájen 3600 mAh baterií.

Ovšem zde výhody telefonu nekončí. Tou hlavní je totiž cena! Nyní si můžete tento telefon pořídit za pouhých 146,84 euro (kolem 3 780 korun)!

Nokia 6

Poslední na našem programu je Nokia 6. I tento telefon může zaujmout svými vlastnostmi. Kvalitní mediální zážitek zařídí 5,5 palcový IPS displej s rozlišením 1920 x 1080. S displejem pak pracuje osmijádrový procesor Snapdragon 630 s taktem až 2,2 GHz. Do toho se o grafiku stará čip Adreno 505. Telefon dále disponuje 4 GB RAM a 64 GB interního úložiště. I u tohoto telefonu se nemusíte bát o kvalitu fotografií, jelikož o to se postará duo 16 + 8 MPix fotoaparátů. Telefon poté podporuje otisk prstu a běží na systému Android 7.1.

Pokud vás právě tento telefon zaujal, můžete si ho nyní pořídit za zlevněnou cenu pouhých 173,54 euro (kolem 5 400 korun).

Ovšem těmito telefony to i tak nekončí! Pokud máte zájem o další produkty z eshopu Efox, můžete si vybrat z velkého množství skladových zásob! Tak neváhejte, a navštivte stránky obchodu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat