Chytrý lustr Yeelight za pakatel na Cafago.com Sponzorovaný článek

Chytrý lustr Yeelight za pakatel na Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2019-03-11T06:01:56+02:00
• 11. 3. 2019

Pokud chcete začít s používáním chytré domácnosti, inteligentní osvětlení bude určitě vaše první volba. Toho si je vědom i internetový obchod Cafago, který si pro vás nyní připravil exkluzivní nabídku na populární inteligentní osvětlení Yeelight.

Chytrý lustr Yeelight: za hodně málo peněz hodně muziky

Za 1490 Kč dostanete skvělou nástěnnou lampu či spíše lustr, který můžete ovládat pomocí dálkového ovladače, svého telefonu či pomocí chytrého náramku MiBand. Samozřejmostí je taktéž ovládání pomocí vypínače ve zdi. Ovšem to již může být menší přežitek, když na to máte například ovladač. Xiaomi Yeelight patří do rodiny světelných produktů Yeelight, která se vyznačuje dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou.

Lustr je díky certifikaci IP 60 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat žádného poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení. Lustr spolupracuje s IFTTT, tedy si můžete nastavit mnoho možností spouštění, ztlumení, zjasňování a zhasínání světla. Doba svícení je 25 000 hodin. Lampa se navíc sama zhasne, když jí MiBand náramek dá signál, že jste usnuli.

Pokud vás tedy tento lustr oslovil, určitě navštivte stránky eshopu Cafago, kde můžete tento produkt za koupit. Ovšem pozor, nabídka je časově omezená, proto s nákupem příliš neváhejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat